terug
POWERbreathe Black Plus lage weerstand
Bezorging 2-3 werkdagen
€ 59,95 € 49,99

POWERbreathe Black Plus lage weerstand

Nummer 9 van de meest verkochte Ademhalingstrainers
Bezorging 2-3 werkdagenNog 5 exemplaren beschikbaar!
€ 59,95 € 49,99

Snelle en gratis bezorging vanaf € 50

POWERbreathe Black Plus lage weerstand POWERbreathe Voor recreatieve sporters - ergonomisch ontworpen en gepatenteerde ademweerstandstrainer. Ademhalingstrainers POWblkSal

Eigenschappen POWERbreathe Black Plus lage weerstand


De Black Plus lage weerstand van het merk POWERbreathe stelt je in staat je sportieve prestaties te verbeteren of je kortademigheid te verminderen bij dagelijkse inspanningen door het gericht trainen van je ademhalingsspieren.


De Black Plus lage weerstand in het kort

· Ergonomisch ontworpen en gepatenteerde ademweerstandstrainer.
· Voor recreatieve sporters die hun kortademigheid willen verminderen.
· Uit duurzame en hoog slagvaste kunststof vervaardigd.
· Afneembaar mondstuk uit zachte kunststof met anti-microbacteriële eigenschappen.
· Gecalibreerde en traploos instelbare weerstand.
· De trainer wordt geleverd compleet met neusclip, zwarte stoffen hoes en 4 reinigingstabletten.


Waarom ademhalingsspiertraining?

· Het trainen van de ademhalingsspieren is een van de meest tijd- en kosten effectieve methode om tot betere prestaties te komen.
· Een veelvoud aan onderzoeken laat zien dat het gericht trainen en sterker maken van de ademhalingsspieren het lichaam in staat stelt beter of langer te presteren en gevoelens van benauwdheid of kortademigheid (dyspneu) te verminderen.


Positieve effecten van ademhalingsspiertraining

· Verhoging van de inspiratoire spierkracht met 31.2%.
· Verbetering van het inspiratoire spieruithoudingsvermogen met 27.8%.
· Tot 7% sneller tussentijds herstel bij herhaalde sprints.
· Tot 4.6% verbetering van time trial resultaten bij wielrennen.
· Tot 2.2% verbetering van time trial resultaten bij roeien.
· Tot 3.5% verbetering van zwemtijden.


Waarom POWERbreathe?

· Bij POWERbreathe wordt het principe van 'threshold loading' gebruikt; hierbij wordt de weerstand opgebracht door een 'klep en veer' systeem.
· Er zijn ook andere methodes maar threshold loading is het meest betrouwbaar gebleken. In wetenschappelijk onderzoek naar ademspiertraining wordt eigenlijk alleen nog maar op basis van threshold loading gewerkt.


Voor wie?

· Geschikt voor iedereen die zoekt naar verbetering van de maximale sportprestaties.
· Voor diegenen die eventueel al actief betrokken zijn bij wedstrijdsporten zoals triathlon, wielrennen, hardlopen, roeien, zwemmen, waterpolo, rugby, voetbal of hockey, of andere sporten op recreatief niveau.
· Ideaal om in korte tijd de conditie en prestaties op een hoger niveau te brengen.
· De 'lage weerstand uitvoering' is met name geschikt voor mensen met een lage ademspierkracht.
· Als cool-down voor het bevorderen van snel herstel of als warm-up bij wedstrijden.
· Actieve wedstrijdsporters die hun 'all-out' inspanning of 'duur' inspanning willen verbeteren.
· Teamsporters die de laatste 10 minuten van de wedstrijd het tempo omhoog willen gooien.


Hoe en wanneer te trainen?

Opbouwtraining: 2 keer per dag 30 intensieve ademteugen - na 4 tot 6 weken duidelijk merkbare resultaten.
Onderhoudstraining: 2 keer per dag 30 intensieve ademteugen - 3 keer per week.
Instelling weerstand: Wordt aangegeven in de meegeleverde instructies; tijdens de opbouwtraining de weerstand iedere 2 weken aanpassen (verhogen) aan de toegenomen sterkte.


Onderhoud en shoonmaken

Tijdens de training komt er speeksel in het mondstuk. Aanbevolen is het apparaat regelmatig (liefst na elk gebruik) voor ongeveer 10 minuten in warm water te weken en goed te spoelen. Er wordt aanbevolen dit minimaal een keer per week te doen met gebruik van een POWERbreathe Schoonmaak Tablet of met wat milde zeep of afwasmiddel.


De trainer wordt geleverd compleet met

· Neusclip.
· 4 Reinigingstabletten.
· Stoffen hoes.
· Boekje met gebruiksaanwijzing ES.


Contra-indicaties

· Als u twijfelt over het gebruik van de POWERbreathe, of als u een luchtwegaandoening hebt, kunt u uw huisarts om advies vragen.
· Ademhalingsspiertraining, zoals uitgevoerd met de POWERbreathe, is niet aanbevolen voor patiënten met spontane pneumothorax (klaplong niet als gevolg van een trauma), omdat er een mogelijkheid bestaat dat zich een herhaling van de pneumothorax voor kan doen. In geval van een traumatische pneumothorax en/of gebroken rib(ben) dient de POWERbreathe niet gebruikt te worden voordat volledig herstel is opgetreden.
· Ademhalingsspiertraining, zoals uitgevoerd met de POWERbreathe, is niet aanbevolen voor astma patienten die regelmatige zware en onverwachte exacerbaties ondervinden.
· Ademhalingsspiertraining, zoals uitgevoerd met de POWERbreathe, is niet aanbevolen voor mensen die recent een trommelvlies perforatie gehad hebben.
· Ademhalingsspiertraining, zoals uitgevoerd met de POWERbreathe, door personen onder de 16 jaar moet gebeuren onder supervisie van een volwassene.

Productvergelijking POWERbreathe Black Plus lage weerstand

Vergelijk nogmaalsVergelijk nogmaals

Bezorgen POWERbreathe Black Plus lage weerstand

 • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 50 Euro
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • VoorraadNog 5 exemplaren beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • 2 jaar
 • officieel dealer

***Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.Garantie

FitnessDigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

garanderen dat:

 • Het product nieuw is.
 • Het product in de originele verpakking zit.
 • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk.

Het merk

powerbreathe.gif

POWERbreathe® is het resultaat van 10 jaar onderzoek naar verbeteringen in ademhalingsvermogen en -techniek.
Gemakkelijk en door iedereen te gebruiken, mensen van alle leeftijden en fysieke condities, met als doel de ademhaling te verbeteren.

Zoals aangetoond in laboratoria, zijn er slechts 30 ademhalingen, twee keer per dag met een POWERbreathe® nodig om de ademhalingsspieren energieker te maken en te versterken. Na een gebruik gedurende enkele dagen is het reeds mogelijk de voordelen van de POWERbreathe® op te merken en na een gebruik van 4 weken is de longcapaciteit vergroot waardoor een actievere leversstijl gevoerd kan worden en tevens kunnen fysieke prestaties verbeterd worden.

Een POWERbreathe® versterkt het middenrif en verbetert de dagelijkse ademhaling; het helpt ook stress situaties beter tegengaan.

POWERbreathe® is het officiële ademhalingstrainingsapparaat van Ironman en Irongirl.

Betaalmogelijkheden POWERbreathe Black Plus lage weerstand

iDealZonder extra kosten

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder remboursZonder extra kosten

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

CreditcardZonder extra kosten

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPalZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Vraag aan expert over POWERbreathe Black Plus lage weerstand

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

Beoordelingen van klanten over POWERbreathe Black Plus lage weerstand

5 Sterren
50 %
(1)
4 Sterren
50 %
(1)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

2 Klantbeoordelingen
POWERbreathe SUPER

Erg blij met dit product. Als beginnend hardloper (licht astmatisch) kwam ik erg in de knoop met mijn ademhaling. In overleg met huisarts begonnen met de powerbreathe. SUPER! Ik ben hier echt heel erg blij mee. Ademhalen gaat stukken gemakkelijker en prestaties gaan vooruit! Absolute aanrader!!

 • 1 van de 1 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
POWERbreathe Black Plus lage weerstand
55
5 Sterren5 Sterren
volgens verwachting

Goed apparaat .Even zoeken wat de juiste weerstand is. Gebruiksaanwijzing voor verbetering vatbaar.

 • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
POWERbreathe Black Plus lage weerstand
45
4 Sterren4 Sterren
2 Klantbeoordelingen