Betaal zoals je wilt

Kies de gewenste betaalwijze

IDEAL, via een overboeking, Creditcard of Paypal. We maken het je makkelijk om te betalen met de voor jou meest geschikte methode.

Twijfels? Vraag het ons gerust

Vraag ons om een vrijblijvende prijsopgave

Ben je bezig een sportschool op te zetten en wil je een idee krijgen van hoeveel het zou kosten? Neem contact met ons op en we geven je een vrijblijvende prijsopgave.

We helpen je vanuit een plaatselijke telefoonlijn

Vergeet robots, eindeloze telefoonnummers en geautomatiseerde berichten. Bij onze klantendienst vind je altijd een persoon aan de andere kant van de telefoon, die je vanaf een plaatselijk nummer te woord staat.

Persoonlijk advies

Heb je hulp nodig om het juiste apparaat uit te kiezen? Wil je iemand een cadeau geven en weet je niet wat je moet kiezen? Vertel het ons je en ons team van deskundigen helpt je met het vinden van de beste oplossing.

Levering en retourzending

Verzendkosten

Bij bestellingen van meer dan €100 wordt slechts €6,99 aan verzendkosten aangerekend. Voor bestellingen van minder dan € 100 worden de verzendkosten verhoogd tot € 9,99. De verzending van volumineuze producten is beperkt tot levering tot aan de eerste drempel op straatniveau.

Levering in 3 - 5 werkdagen van meer dan 2.500 producten

We werken hard om je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te krijgen. Bij elk van onze producten vind je de levertijd en heb je deze informatie vóór de aankoop.

Probleemloos retourneren

Het verwerken van een retour kan vermoeiend en frustrerend zijn. Bij fitnessdigital weten we dit en om het je gemakkelijk te maken nemen we het hele proces voor onze rekening. Controleer de voorwaarden.

Het grootste assortiment fitnessartikelen

Ruime keuze voor thuis- en professioneel gebruik

Of je nu een toestel wilt om te beginnen met sporten of om een sportzaal uit te rusten met professionele toestellen, wij hebben wat je zoekt.

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Al het laatste nieuws, promoties en de beste fitnesstips ontvang je via je email. Maak gewoon een fitnessdigital account aan en vink het vakje van de nieuwsbrief aan.

Wij geven om jouw mening

Bij fitnessdigital geven we om de mening van onze klanten, en we willen transparant met je zijn. Daarom vind je hier meningen over zowel onze producten als onze service om je bij je aankoop te helpen.

Produkt melding

Meld je aan voor een product bericht om alles te weten te komen wat ermee gebeurt! Dit is ideaal als je wacht op een product dat niet meer op voorraad is, of als je wil weten wanneer het in prijs daalt.