Fitnessartikelen

Maak uw training persoonlijker met ons uitgebreide aanbod aan fitness accessoires

Alles zien
Fitnessartikelen
Onze bestsellers

Categorieën Fitnessartikelen

Topmerken Fitnessartikelen

Wat zijn fitnessartikelen?

Fitnessaccessoires zijn producten die ons helpen om bepaalde vaardigheden te verbeteren die heel belangrijk zijn bij verschillende soorten trainingen of wedstrijden.

Sommige van deze accessoires helpen bij het verbeteren van de stabiliteit en het evenwicht, andere bij de snelheid, andere helpen ons om vorm te geven... In het uitgebreid gamma aan fitnessaccessoires, vinden we accessoires terug om suspensietrainingen uit te voeren zoals TRX; de snelheid zoals accessoires van Adidas of SKLZ; het evenwicht met producten zoals trampolines of stabiliteitstrainers; andere artikelen die ons helpen om vorm te geven zoals medicijnballen, elastische banden, trainingsmatten of springtouwen; en andere krachtsportaccessoires zoals handschoenen, lumbale gordels, gewichtsgordels die ons helpen om de training te versterken.

De meeste van deze accessoires kunnen geïntegreerd worden in de fitnessapparaten of in de trainingen met cardio-apparaten om meer oefeningen te kunnen uitvoeren en dieper te kunnen inwerken op de kracht en het uithoudingsvermogen.

fitnessaccessoires


Waarom trainen met fitnessartikelen?

Er bestaan verschillende fitnessaccessoires. We kunnen dus kiezen uit een uitgebreide reeks om te trainen. Bovendien kunnen we dankzij deze variatie de gebruikte producten aanpassen in de trainingen naarmate we vooruitgang boeken.

Elk type accessoire kan gebruikt worden in verschillende sporten of oefeningen, als accessoire of als oefening op zich, wat er bijvoorbeeld voor zorgt dat een eenvoudige halter kan gebruikt worden als accessoire in trainingen met banken, maar ook kan gebruikt worden in oefeningen met vrije gewichten, enz. Het gamma aan fitnessaccessoires is daarom één van de meest nuttige en uitgebreide om de trainingen aan te vullen.

fitnessaccessoires


Belangrijke punten om een fitnessartikelen te kiezen

  • 1. SOORT VAARDIGHEID OM TE VERSTERKEN

    Wanneer je een fitnessaccessoire kiest, is het belangrijk dat je je focust op het gamma producten waarmee je de oefeningen kunt uitvoeren die nodig zijn om die activiteit of vaardigheid in kwestie te optimaliseren die je wilt verbetert zien. Als je bijvoorbeeld de snelheid wenst te verbeteren, zal je accessoires moeten gebruiken waarmee je geleidelijk aan de techniek kunt verbeteren om een grotere snelheid te bereiken. Als je daarentegen aan je kracht wenst te werken, zal je moeten opteren voor krachtsportproducten zoals gewichtsvesten of lumbale gordels.

  • 2. SOORT OEFENING DIE MEN WIL UITVOEREN

    Nadat we beslist hebben welke vaardigheid we willen verbeteren en het productengamma kennen dat we kunnen gebruiken om dit doel te bereiken, zullen we moeten nagaan welke oefeningen we kunnen uitvoeren met deze producten om te beslissen met welke accessoires we ons het meest comfortabel gaan voelen of welke er zich beter aanpassen aan onze lichamelijke conditie.

  • 3. MATERIAAL, GEWICHTEN EN ANDERE KENMERKEN

    Tot slot, moeten we kiezen uit de beschikbare accessoires op basis van het gewicht van het accessoire, het materiaal waaruit ze vervaardigd zijn, de grootte of andere kenmerken zoals ontwerp of comfort.