Powerbags

Powerbags of zandzakken zijn toningsaccessoires die veel bewegingsvrijheid bieden tijdens de training, waardoor verschillende spiergroepen worden getraind. Daarom zijn de powerbags zo populair, zowel voor thuisgebruik als voor professioneel gebruik en bij het herstel van blessures. Meer informatie

Kies tot 4 producten om te vergelijken producten geselecteerd

 • Powerbags
 • Uitermate geschikt om je algehele kracht, stabiliteit en uithoudingsvermogen te trainen en verbeteren. Ideaal om de kracht van het hele lichaam te verhogen.
  Adidas Sand bag
  Top Produckten

  Levering 2 - 3 werkdagen

  Adidas Sand bag

 • Super effectieve wijze van krachttraining, waarbij grote vooruitgang kan worden geboekt op het gebied van kracht en stabiliteit.
  Tunturi Strengthbag
  Top Produckten

  Levering 2 - 3 werkdagen

  Tunturi Strengthbag

  0 Sterren (0)

  Gewicht: 5kg, 10kg, 15kg, 20kg, 25kg

  • Buitenzak en 4 gewichtszakken om kracht, stabiliteit en uithoudingsvermogen te trainen
   SKLZ Super Sandbag

   Levering 2 - 3 werkdagen

   SKLZ Super Sandbag


  Koopgids voor een powerbag


  Er zijn heel wat verschillende modellen powerbags op de markt en hun kenmerken verschillen enorm, waardoor het noodzakelijk is om er één te kiezen die voldoet aan onze vereisten.

  • 1) Kwaliteit van materiaal van de zak
  • 2) Aantal en locatie van de handvatten
  • 3) Materiaal van de handvatten
  • 4) Gewicht van het accessoire
  powerbags

  1) Kwaliteit van materiaal van de zak

  Over het algemeen wordt de zak vervaardigd uit heel resistent nylon, maar het is belangrijk dat alle naden, die van de zak, de banden en de handvatten, sterk en veilig zijn, zodat de powerbag de verwachte levensduur bereikt.

  2) Aantal en locatie van de handvatten

  Powerbags hebben een aantal banden waarmee ze kunnen vastgemaakt worden tijdens de workouts. Hoewel bijna alle modellen handvatten hebben die parallel zijn met de lengte van de zak en een ander handvat aan een van de uiteinden, zijn er modellen die ook loodrechte handvatten hebben aan beide uiteinden, waardoor men meer oefeningen kan uitvoeren zonder dat er extra belasting op de gewrichten wordt gecreëerd.

  3) Materiaal van de handvatten

  Er bestaan twee soorten handvatten voor de powerbags, die bestaande uit banden en andere met dikkere en antislip handvatten, wat de zakken veiliger en comfortabeler maakt tijdens het trainen.

  4) Gewicht van de powerbags

  Er bestaan powerbags waarbij het gewicht kan aangepast worden maar de beste zijn die met een vast gewicht omdat deze stabiel blijven tijdens de workout. De verstelbare modellen, daarentegen, hebben zakken die bewegen tijdens de workouts, waardoor een niet comfortabele inertie ontstaat.

  terug

  Links over die u kunnen intereseren Powerbags