Ontdek onze UITVERKOOP
Ruster

Ruster is een referentiemerk voor crosstraining BOXes in Spanje, bekend om de kwaliteit en de verscheidenheid van zijn catalogus, alsook om het gebruik van de beste materialen en de meest geavanceerde technologieën bij de vervaardiging van zijn producten.

Alles Zien

Top producten Ruster

Ruster Outlet

Ruster Training Hiit Bank
0 Sterren (0)
- 28% € 1.516,74 € 1.099,00
Ruster Hip Thruster
0 Sterren (0)
- 41% € 607,09 € 359,00
Ruster

Waarom Ruster kopen?

· Referentiemerk: Ruster is een referentie geworden voor crosstraining BOXes in Spanje.

· Multidisciplinair: Hij is niet alleen perfect voor crosstraining, maar ook geschikt voor functionele training, groepslessen en vrije gewichten.

· Ervaring: Zij heeft meer dan 15 jaar ervaring in de sector en meer dan 450 productreferenties.

· Nieuwste ontwerpen: Het productassortiment van Ruster is ontworpen door ingenieurs en topsporters om u te helpen het beste uit uzelf te halen.


Geschiedenis van Ruster

Ruster Fitness is geboren in 2018 als gevolg van de populariteit en de grote vraag naar materiaal in de sportsector van modaliteiten zoals Crosstraining, Powerlifting, Gewichtheffen, enz.

Omdat zij de gebruiker een hoge kwaliteit wil garanderen, is haar produktlijn ontwikkeld onder een uitputtende supervisie en controle. Bovendien is het ontworpen door topsporters en -ingenieurs, wat de doeltreffendheid ervan garandeert.

Ruster Fitness wil de regels breken en u helpen uw doelen te bereiken met een lijn van producten van Competitie (onder reglementaire en officiële metingen), Endurance en Studio.