Gegevensbescherming en privacybeleid

We voldoen aan de algemene verordening gegevensbescherming van de EU om je een 100% veilige aankoop te bieden.

Privacybeleid en gegevensbescherming in één oogopslag

FitnessBit S.L. garandeert de gebruikers van de website dat het voldoet aan de Algemene verordening gegevensbescherming EU (AVG) 2016/679 en dat er de nodige beveiligingsmaatregelen zijn, vereist door wetten en regels, gericht op het bewaren van geheimhouding, vertrouwelijkheid en bescherming in de behandeling van persoonsgegevens.

Deze persoonsgegevens zullen worden gebruikt op de manier en met de beperkingen en rechten die worden verleend door de bescherming van persoonsgegevens.

Het verzamelen en verwerken van de gevraagde persoonsgegevens is bedoeld om de gebruiker zowel administratief als commercieel van dienst te zijn. FitnessBit S.L. biedt bescherming, geheimhouding en vertrouwelijkheid met betrekking tot de persoonsgegevens waarover het beschikt. Je hebt recht om antwoord te krijgen op de vraag of bij FitnessBit S.L. we je persoonsgegevens gebruiken en je hebt recht om je gegevens in te zien, eventuele onjuiste gegevens te corrigeren of een aanvraag te doen gegevens te verwijderen wanneer die niet langer nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze waren verzameld.

We nodigen je uit om alles te lezen met betrekking tot gegevensbescherming, privacy en juridische kennisgeving, om te begrijpen hoe wij omgaan met je persoonlijke gegevens en de rechten die je hebt met betrekking tot hen.

Als je vragen hebt over het privacybeleid of de gegevensbescherming van FitnessBit S.L., kan je contact opnemen met onze klantenservice.

Verantwoordelijke

 1. Identiteit: FitnessBit S.L. (www.fitnessdigital.nl)
 2. Adres: Avda. de Los Olmos 1, Edif. Inbisa D4, Of. 015, 01013, Vitoria-Gasteiz, Álava, Spanje (BTW nummer: ESB01410455)
 3. Email: klantenservice.nl@fitnessdigital.nl
 4. Telefoon: 085 - 56 05 101

Toepassing

Het doel van de gegevensverwerking komt overeen met elk van de behandelingsactiviteiten uitgevoerd door FitnessBit S.L. via de website, de app of persoonlijk vanuit één van onze fysieke winkels. Hiervoor verzamelen wij de volgende gegevens:

 1. Identificatiegegevens (bijvoorbeeld je contactgegevens)
 2. Gegevens van aankopen, bestellingen, retouren, etc (we slaan je betaalgegevens niet op).
 3. Verbindingsgegevens, geolocatie en navigatie (wanneer je bijvoorbeeld vanaf je mobiel met ons communiceert)
 4. Commerciële informatie (bijvoorbeeld als je ingeschreven bent voor onze nieuwsbrief)
 5. Informatie over je voorkeuren
 6. Vragen over de service of de producten die je hebt ontvangen (je ervaring helpt ons te verbeteren)

Wanneer we je vragen je persoonlijke gegevens in te vullen om je toegang te geven tot een bepaalde functionaliteit of service van het platform, zullen we sommige velden markeren als verplicht, omdat het gegevens zijn die we nodig hebben om de service te bieden of om je toegang te geven tot de functionaliteit in kwestie. Houd er rekening mee dat als je besluit om ons deze informatie niet te verstrekken, het mogelijk is dat je je registratie als gebruiker niet kunt voltooien of dat je niet kunt genieten van die diensten of functies. De belangrijkste doelen van het verzamelen van deze gegevens zijn:

 1. De behandeling van je telefoontjes, emails of vragen.
 2. Je registratie op de website beheren om bestellingen te verwerken en bezorgen, retouren te organiseren, enz.
 3. Je mening vragen over de ontvangen service of producten.
 4. Berichten sturen met nieuws of aanbiedingen.
 5. Het informeren over de status van producten, voorraad, prijzen en levertijden.
 6. Het verbeteren en personaliseren van de klantervaring door middel van data-analyse.
 7. Het voorkomen en bestrijden van fraude.

Legitimatie

De verwerking van je gegevens gebeurt door FitnessBit S.L. om te voldoen aan wettelijke verplichtingen en is afhankelijk van het doel van die verwerking. In het geval dat dat doel toestemming vereist, zal dit worden gevraagd door middel van een duidelijke positieve actie.

Gegevensbeheer

De verstrekte persoonlijke gegevens worden bewaard voor de tijd die nodig is om het doel waarvoor ze zijn verzameld te bereiken en om de mogelijke verantwoordelijkheden die uit het doel kunnen voortvloeien te bepalen, naast de perioden die zijn vastgelegd in de regelgeving inzake bestanden en documentatie.

Datacommunicatie

Om de doelen te bereiken die in dit privacybeleid worden aangegeven, is het noodzakelijk dat we toegang verlenen aan derden die ons helpen met de dienstverlening die we je aanbieden.

 1. Financiële entiteiten
 2. Fraude detectie en preventie entiteiten
 3. Technologische dienstverleners
 4. Leveranciers en medewerkers van logistieke, transport- en leveringsdiensten.
 5. Serviceproviders met betrekking tot klantenservice.
 6. Leveranciers en medewerkers van diensten met betrekking tot marketing en reclame.

Rechten van de belanghebbende partijen

Wij zullen de vertrouwelijkheid van je persoonsgegevens respecteren en de uitoefening van je rechten garanderen.

Je kunt dit recht reclameren door een e-mail te sturen naar klantenservice.nl@fitnessdigital.nl, met vermelding van de reden voor je verzoek en het recht dat je wilt uitoefenen. Indien noodzakelijk vragen wij je om een kopie van een geldig identiteitsdocument om je te identificeren.

Ongeacht het doel of de rechtsgrondslag waaronder wij je gegevens behandelen heb je recht op het volgende:

 1. Toegang vragen tot de gegevens die we van je hebben. Wanneer je een geregistreerde gebruiker bent van de website kan je deze informatie ook inzien in je klantenaccount.
 2. Het verzoek om de gegevens die we hebben te wijzigen
 3. Het verzoek om je gegevens te verwijderen wanneer ze niet langer nodig zijn voor het doel waarvoor ze aangevraagd waren, of omdat we niet langer het recht hebben deze te bewaren.
 4. Ons verzoeken om de verwerking van je gegevens te beperken, wat betekent dat de verwerking van je gegevens tijdelijk opgeschort kan worden of dat we de gegevens juist langer bewaren dan de richtlijnen over gegevensbeheer aangeven.
Was dit antwoord nuttig?