Buik- en rugmachines

Buik-en rugmachines zijn fitnessapparaten gespecialiseerd in het ontwikkelen en het vormgeven van de spieren van de middenzone van het lichaam: de buikspieren, de onderrug en de heupen. Deze ergonomische apparaten kunnen perfect worden aangepast aan het lichaam, bieden zachte en vloeiende bewegingen voor een specifieke en efficiënte workout van de buikstreek.

Kies tot 4 producten om te vergelijken producten geselecteerd
 • Buik- en rugmachines
 • Meest Populair
 • Laagste prijzen
 • Hoogste prijzen
 • Hogere korting
 • GCAB360 CAM SERIES buik en rug machine
  Body-Solid GCAB360
  Top Producten

  Body-Solid GCAB360

  Semi-professioneel
  Levering 5 - 9 werkdagen
  • Type machine:Geschikt voor schijven
 • De ideale positie om de specifieke ab spieren te isoleren.
  Body-Solid GAB300 Semi-Recumbent Ab Bank
  Top Producten

  Body-Solid GAB300 Semi-Recumbent Ab Bank

  Semi-professioneel
  • Type machine:Geschikt voor schijven

Koopgids voor een buik-en rugmachine


Het grootste voordeel van de buik-en rugmachines is precies de specialiteit. Aangezien dit toestellen zijn die exclusief werden ontworpen om de middenzone van het lichaam te trainen, worden alle inspanningen van de gebruiker op deze zone gericht, op de buikspieren, de onderrug of de heupen, wat voor een intensere workout van deze spieren zorgt en betere resultaten. Hoewel de beslissing om al dan niet een buik-en rugmachine aan te schaffen voornamelijk afhangt van de noodzaak of de wens om de buikspieren te trainen, bestaan er een aantal verschillen tussen de modellen, zoals:

buik-en rugmachine

1) Soort toestel: volgens de weerstand

Net zoals het geval is bij andere fitnessapparaten kan het uithoudingsvermogen getraind worden met de buik-en rugmachines door middel van selecteerbare platen of het laden van gewichten. Bij de apparaten met een weerstand door middel van platen kunnen deze geselecteerd worden waardoor de belasting eenvoudig gewijzigd wordt, en bij de apparaten met een weerstand door het laden van gewichten, moeten de gewichten handmatig worden ingevoerd om het gewicht en, bijgevolg, de intensiteit tijdens de oefening te variëren. Men moet er ook rekening mee houden dat de gewichten niet inbegrepen zijn in de prijs, terwijl de platentoren wel inbegrepen is.

2) Soort toestel: volgens het gebruik

Alle apparaten beschikken niet alleen over een limiet wat hun laadvermogen en maximale gewicht betreft, waarmee men steeds rekening moet houden; ze beschikken ook over een limiet wat de gebruiksintensiteit betreft. Dit zorgt ervoor dat, afhankelijk van de ondersteunde intensiteit, de garantie verschilt en daarom onderscheiden we drie soorten: voor thuisgebruik, semiprofessioneel en professioneel.

buik-en rugmachine
terug

Links over die u kunnen intereseren Buik- en rugmachines