Schoonheidsbehandelingen

Verschillende schoonheidsbehandelingen voor thuisgebruik

Alles zien
Schoonheidsbehandelingen
Onze bestsellers

Categorieën Schoonheidsbehandelingen

Topmerken Schoonheidsbehandelingen

Schoonheidsbehandelingen

Eén van de zones waar het voorbijgaan van de tijd duidelijker is, is het gezicht, maar dit gebeurt ook in het lichaam. De doelstelling van de schoonheidsproducten is het recupereren van het imago dat verzwakt werd omwille van verschillende factoren.

Daarom, werken fabrikanten zoals Wellbox, Homedics, Remington, Rio of Tecnovita by BH eraan om producten op de markt te lanceren die zowel dienen voor thuisgebruik als voor professioneel gebruik, om deze tekenen helpen te verbeteren.

De producten die we bekijken in deze categorie zijn die van cavitatie, wellbox, ontharing, gezichtsverzorging, manicure en pedicure en haarbehandeling.

schoonheidsbehandelingen


Merken vs. producten

Wellbox is een merk dat gericht is op de productie van deze celstimulerende apparaten voor lichaam en gezicht. Dankzij de techniek die ze gebruiken, kunnen ze de fysiologische processen reactiveren waarbij niet alleen de huid (wanneer men alleen het gezicht behandeld) verbetert maar ook het afslankingsproces (bij lichamelijke behandeling) wordt versneld.

Tecnovita by BH beschikt over een uitgebreider gamma aan producten die gericht zijn op lichaams- en gezichtsverzorging. Maar in deze categorie richt het belangrijkste product zich op cavitatie. Cavitatie is een nieuwe, non-invasieve techniek, waarbij m.a.w. geen operatie nodig is, om het silhouet vorm te geven. De cavitatieapparaten verminderen het volume door cellulitis te elimineren en de gelokaliseerde vetophopingen op de buik, de heupen, de zijdes, de armen, de dijen en de knieën te elimineren.

Homedics legt zich uitsluitend toe op gezondheids- en welzijnsproducten. In deze categorie vinden we hand- en voetverzorgingsproducten (manicure en pedicure), en ontharingsproducten. Wat de laatst genoemde producten betreft, richt Homedics zich vooral op de ontwikkeling van producten met professionele technologie voor thuisgebruik zoals de ontharingsapparaten door middel van gepulseerd licht (IPL) en radiofrequentie. De IPL-puls van me converteert lichtenergie in thermische energie door de verwarming van de haarschacht en daarna van de follikel en verzwakt deze om het groeien van een nieuwe te stoppen. De RF-energie concentreert zich op de follikel door deze op te warmen, verspreidt de warmte en remt de follikel voorgoed af. De combinatie van beide technologieën zorgt voor snellere en meer doeltreffende resultaten.

Remington is een merk dat gericht is op laserontharing. De ontharingsproducten van dit merk richten zich op het gepulseerde lichtsysteem. IPL werkt door een bijzonder korte en intense gefilterde lichtpuls naar de huid uit te zenden. Het licht wordt geabsorbeerd door de kleurpigmenten die zich in en rond het haar bevinden en deactiveert tijdelijk het haarzakje waardoor het haar niet teruggroeit.

RIO legt zich toe op de creatie van producten voor gezichts- en lichaamsverzorging. Al hun producten combineren de beste professionele centra met de meest geavanceerde technologie. Hun producten bestaan hoofdzakelijk uit ontharingsproducten door middel van elektrolyse, lasersystemen voor thuisgebruik of de meer traditionele producten zoals de wassystemen. Het eerste systeem maakt gebruik van de microstroomtechnologie die bekend staat als elektrolyse, om de follikel of de haarwortel te verzwakken om zo het groeien van nieuw haar te voorkomen. De microstroom wijzigt de PH van het haarzakje naar alkalisch waardoor de haarwortel en de papilcellen (deze cellen zijn verantwoordelijk voor de haargroei) permanent vernietigd worden. Laserontharing werkt met behulp van een laser die rechtstreeks op de haarfollikel werkt om de wortel te vernietigen.

schoonheidsbehandelingen