Wie zijn wij?

Wij zijn een betrokken team dat al meer dan 13 jaar lang fitness liefhebbers bedient met adviezen en producten.

Bij fitnessdigital hebben we passie voor fitness. Het is onderdeel van onze essentie, dit is wat ons iedere dag beweegt en van waaruit we iedere dag werken voor onze klanten.

Altijd op zoek naar de laatste nieuwtjes en de beste producten op de markt om ervoor te zorgen dat de klant alles heeft om steeds weer nieuwe uitdagingen aan te gaan

Op deze manier zijn we op Europees niveau een benchmark geworden in de fitnesssector. Een belangrijk deel van onze catalogus kunnen wij in 24 uur leveren dankzij onze permanente voorraad.

Momenteel hebben al meer dan 800.000 mensen verspreid over meer dan 20 landen hun vertrouwen in ons gesteld.

Wat ons beweegt

 

Specialisatie

In de meer dan 10 jaar van ons bestaan is onze focus en ons doel altijd geweest om exclusieve en innovatieve producten aan te bieden die het beste aan de behoeften van onze klanten voldoen.

 

Betrokkenheid

Ons team werkt elke dag hard om de winkelervaring zo veilig, transparant en aangenaam mogelijk te maken.

 

Nabijheid

Bel of email ons, neem contact met ons op en ons team biedt graag specifiek fitness advies, in wel zes verschillende talen.

Ons verhaal

Al tien jaar lang werken we hard om je verwachtingen te overtreffen en waar we elke dag voor zullen blijven werken is om te blijven verbeteren.

2007

fitnessdigital werd in 2007 in Spanje opgezet door een groep e-commerce professionals op zoek naar nieuwe persoonlijke uitdagingen en met het doel hun passie voor sport te delen met anderen.

2013

Fitness kent geen grenzen en wij geloven daar dan ook niet in. Dankzij het vertrouwen van onze klanten kon de fitnessdigital-familie groeien, waardoor we sinds 2013 aanwezig zijn in meer dan tien Europese landen.

2015

En in 2015 besloten we tevens een winkel te openen in Mexico.

2016

Ons doel is dicht bij de klant te zijn en te blijven en om die reden zijn wij in 2016 gaan werken aan het ontwerpen en creëren van ons eigen netwerk van fysieke winkels om een ervaring te bieden die verder gaat dan onze website.

Waar bevinden wij ons?

Deze reis zijn we begonnen in Vitoria-Gasteiz in Noord-Spanje, de stad waar ons hoofdkantoor zich bevindt en ons magazijn van 4.000 m2, hoewel onze aanwezigheid zich uitstrekt over een groot deel van Europa en Mexico.

Als je ons beter wilt leren kennen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice of bezoek ons via de sociale netwerken.

Was dit antwoord nuttig?