Ontdek onze UITVERKOOP

Functionele training accessoires

Vind alle toning accessoires die je nodig hebt om je routines te intensiveren

Alles zien
Functionele training accessoires
Onze bestsellers

Categorieën Functionele training accessoires

Topmerken Functionele training accessoires

Wat zijn toningsaccessoires?

Het gamma toningsaccessoires omvat allerlei soorten accessoires die kunnen gebruikt worden als accessoire en steun tijdens de functionele training, waarbij het voornaamste doel de training van de beweging van de verschillende lichaamsdelen op een natuurlijke manier is, en niet alleen van de spieren op een gelokaliseerde manier. Dankzij deze techniek, die steeds meer wordt toegepast in de sportcentra, worden alle spieren tegelijkertijd getraind en, het resultaat is een betere lichamelijke prestatie, lenigheid en coördinatie.

Producten voor strekoefeningen en buiktoning, boksen en vechtsporten, elastische banden, fitnessballen, medicijnballen, trainingsmatten en springtouwen. Een serie accessoires die gemakkelijk zijn in gebruik, goedkoop zijn, weinig plaats innemen in huis en die geïntegreerd kunnen worden in bijna elk trainingsplan of soort training om deze te intensiveren, diversifiëren en aantrekkelijker te maken.

toningsaccessoires


Voordelen van de toningsaccessoires

De toningsaccessoires bieden verschillende voordelen. Het trainen met fitnessballen bijvoorbeeld, verbetert de flexibiliteit, het evenwicht en de coördinatie van de sporter. Andere accessoires, zoals de springtouwen dienen ook om de lenigheid te verbeteren.

Al deze producten omvatten een gamma eenvoudige en heel veelzijdige accessoires die geïntegreerd kunnen worden in elk trainingsplan, en die dienen om een grote verscheidenheid aan oefeningen uit te voeren waarmee men de verschillende spieren van het lichaam traint en vorm geeft, hetzij individueel of in groepslessen.

toningsaccessoiresKoopgids

  • 1. SOORT ACTIVITEIT OF TRAINING

    Wanneer we uit verschillende beschikbare toningsaccessoires moeten kiezen, moeten we eerst weten wat voor training we willen uitvoeren, aangezien de accessoires heel verschillend zijn en ze op de ene of andere activiteit gericht zijn. Afhankelijk van onze doelstellingen en onze training, zullen we voor het ene of het andere accessoire kiezen.

  • 2. TECHNISCHE SPECIFICATIES

    Zodra we weten welk accessoire het best past bij onze behoeften, doelstelling en training, zullen we de technische specificaties van elk van hen moeten doornemen. Binnen eenzelfde gamma aan accessoires zijn er variaties zoals gewicht, materiaal, grootte, lengte, enz. die een bepalende factor zijn bij het kiezen van het product in kwestie. Nogmaals, afhankelijk van het soort training die we gaan uitvoeren, of van onze doelstellingen, zullen we voor de ene of andere technische kenmerken kiezen.

  • 3. ONTWERP

    Bij de laatste stap speelt het ontwerp gewoonlijk een beslissende factor op het moment van de aankoop. De fabrikanten van fitnessaccessoires zijn zich er van bewust en daarom variëren ze elk jaar hun productengamma en lanceren ze nieuwe ontwerpen op de markt voor iedereen.