Ontdek onze KORTINGEN
terug
TRX Rip Trainer
Levering 2 - 3 werkdagen
€ 280,00 € 249,00

TRX Rip Trainer

Nummer 4 van de meest verkochte Suspension trainers
Levering 2 - 3 werkdagenNog 3 exemplaren beschikbaar!
€ 280,00 € 249,00

Gratis bezorging vanaf € 50

TRX Rip Trainer TRX Bevat: TRX Rip Trainer, Medium Resistance Cord met Beschermende Nylon, Omhulsel, Rip Deuranker, Draagtas, Rip Basic Training Instant Video Download, Rip Basic Training Trainingsgids, Karabijnhaak, Veiligheidsriem. Suspension trainers TRXRIPI-PACK 10002078

Eigenschappen TRX Rip Trainer

 
Het TRX Rip Training Basic Kit is het essentiële pakket voor iedereen die hun eigen TRX Rip trainingsprogramma wil ontwikkelen. De perfecte aanvulling op de TRX Suspension Trainer.


TRX Rip Trainer

Bij TRX Rip Training ligt de focus op roterende kracht, op stabilisatie, coördinatie en het verbeteren van de stofwisseling. Bij elke oefening worden de onderste en bovenste spierketens via de core met elkaar verbonden, je ontwikkelt hierbij meer spieren dan met traditionele krachttraining.

De TRX Rip Trainer gebruikt een weerstandskoord om een variabele en onevenwichtige massa te creëren die de ontwikkeling van core-kracht, explosieve kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen ondersteunen door middel van bewegingspatronen die verwant zijn aan alledaagse activiteiten en sport.

De Rip Trainer is gemakkelijk te dragen en kan gebruikt worden door vrijwel iedereen, op welke locatie dan ook, door het aan elke vastgezette bevestigingspunt te bevestigen.

De TRX Rip Trainer Basic Instant Video Download is een 20 minuten durende les die complete handleidingen voor installatie en gebruik biedt alsook een reeks oefeningen die het gehele lichaam behandelen. Dit pakket bevat ook een 25 pagina tellende, 18 oefening bevattende trainingsgids, een beschermend deuranker schuim en een lichtgewicht draagtas.


Het product bevat

· TRX Rip Trainer
· Medium Resistance Cord met Beschermende Nylon Omhulsel
· Rip Deuranker
· Draagtas
· Rip Basic Training Instant Video Download
· Rip Basic Training Trainingsgids
· Veiligheidsriem
 
https://i1.ytimg.com/vi/GmHPpkrNupE/hqdefault.jpg
play

 

Bas Hollander over TRX Rip Training

"In vrijwel alle dagelijkse en sportieve activiteiten dienen we roterende krachten te ontwikkelen of te controleren. Als Personal Trainer probeer ik vaak naar manieren te zoeken om deze activiteiten te vertalen naar een fitnesstraining. Pas als de fitnesstraining functioneel van aard is, heeft deze effect op de kwaliteit van bewegen tijdens dagelijkse of sportieve activiteiten. In fitnesscentra vind ik echter te weinig apparaten of producten die specifiek gericht zijn op rotatie of die deze krachten ontwikkelen door alle bewegingensvlakken te gebruiken. De RIP Trainer is het eerste product dat ik met al mijn klanten kan gebruiken om roterende kracht te ontwikkelen en te leren beheersen en zo een vertaalslag te maken naar hun dagelijkse en sportieve activiteiten. Omdat de Rip Trainer eenvoudig te verstellen is, is deze ook nog eens geschikt voor iedereen met wie ik werk.”
 

Productvergelijking TRX Rip Trainer

Scroll om meer producten te bekijkenScroll om meer producten te bekijken

Belangrijkste eigenschappen
Prijs€ 280,00€ 249,00
Prijs€ 330,00€ 314,99
Prijs€ 365,00
Prijs€ 170,00€ 99,99
BezorgingLevering 2 - 3 werkdagen
BezorgingLevering 2 - 3 werkdagen
BezorgingLevering 2 - 3 werkdagen
BezorgingLevering 2 - 3 werkdagen
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
MerkTRX
MerkTRX
MerkTRX
MerkAdidas
Gewicht2,5 Kg
Gewicht2 Kg
Gewicht0,5 Kg
Gewicht2,64 Kg
Garantie2 jaar
Garantie2 jaar
Garantie2 jaar
Garantie2 jaar

Bezorgen TRX Rip Trainer

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdLevering 2 - 3 werkdagen
 • VoorraadNog 3 exemplaren beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Als je je bestelling vóór 14.30 uur (maandag t/m vrijdag) plaatst en op hetzelfde moment betaalt, zullen we deze dezelfde dag verzenden.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

Betaalmogelijkheden TRX Rip Trainer

iDealZonder extra kosten

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder remboursZonder extra kosten

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

CreditcardZonder extra kosten

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPalZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Vraag aan expert over TRX Rip Trainer

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

Beoordelingen van klanten over TRX Rip Trainer

0
0 Sterren
5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening