Tot 23/12/2019
Ontdek HIER onze kerstaanbiedingen

Wandrekken

Klimwanden of wandrekken zijn houten of metalen constructies bevestigd aan een muur die over het algemeen te vinden zijn in sportscholen en fitnesscentra. Ze bieden een breed scala aan rek en strek oefeningen en met behulp van accessoires vergroten de rekken nog eens hun veelzijdigheid. Met een wandrek kan men elk deel van het lichaam bewerken: benen, armen, buikspieren, billen, rug, kuitspieren, enz. Bovendien zijn de meeste oefeningen die we kunnen uitvoeren met verschillende hoogtes eenvoudig aan onze lengte aan te passen, en we kunnen ook hun intensiteit met hetzelfde gemak variëren. Meer informatie

Kies tot 4 producten om te vergelijken producten geselecteerd

 • Wandrekken
 • Wandrek vervaardigd van dennenhout en in de zijbalken van beukenhout.
  Houten wandrek 2.7m hoog
  Top Produckten

  Levering 3 - 5 werkdagen

  Houten wandrek 2.7m hoog

 • Wandrek vervaardigd van dennenhout en in de zijbalken van beukenhout.
  Houten wandrek 2.3m hoog
  Top Produckten

  Levering 3 - 5 werkdagen

  Houten wandrek 2.3m hoog

 • Wandrek vervaardigd van dennenhout en in de zijbalken van beukenhout.
  Houten wandrek 2.5m hoog
  Top Produckten

  Houten wandrek 2.5m hoog

 • Vooruitstekend gedeelte: Breidt de mogelijkheden van het wandrek uit: rek- en strekoefeningen kunnen efficiënter worden uitgevoerd.
  Care Vooruitstekend gedeelte

  Levering 2 - 3 werkdagen

  Care Vooruitstekend gedeelte


Een koopgids voor wandrekken


Wandrekken zijn een geweldige sportaccessoire dat in geen enkele sportschool mag ontbreken. Traditioneel gebouwd in hout, gaat het om een structuur die aan een muur is bevestigd met een reeks horizontaal uitgelijnde staven.

Hoewel het ontwerp eenvoudig is, bieden wandrekken een breed scala aan bewegingen. Ze fungeren als het perfecte anker: hiermee kunt u klimmen en zwevende routines uitvoeren, allemaal individueel en met grote stabiliteit. Dus we kunnen elk lichaamsdeel trainen: buikspieren, benen, armen, billen, rug, kuitspieren, enz. Aan het einde van de oefening kunnen we doorgaan met strekken. Met de rug kun je het grootste deel van de spieren van het lichaam zeer effectief strekken. Vergeet niet dat stretchen erg belangrijk is om de spieren te ontspannen na intensieve training en ze terug te brengen naar hun gebruikelijke staat, om blessures te voorkomen.

wall-bar

Bovendien is het vermeldenswaard dat de oefeningen en rekoefeningen op een wandrek niet alleen gevarieerd zijn, maar het is ook gemakkelijk om hun intensiteit te verhogen of te verlagen dankzij de verschillende hoogtes die beschikbaar zijn.

Als u een ruimte hebt met voldoende hoogte om deze te installeren, zult u ook ontdekken dat muurbeugels weinig ruimte innemen.

wall-bar

Hoogte van een wandrek

Wandrekken hebben meestal een hoogte van ongeveer 2,4 meter. Bovendien is het handig om ten minste een halve meter ruimte vrij te laten tussen het uiteinde van het wandrek en het plafond om oefeningen te kunnen doen met de hoogste balk. Zorg ervoor dat je de ruimte meet waar je het wandrek wilt installeren en controleer de afmetingen op de productpagina.

terug

Links over die u kunnen intereseren Wandrekken