Jouw rechten

Je verdient het om je rechten als klant te kennen.

Wij van fitnessdigital hebben een sterke betrokkenheid met de klant. We doen er alles aan om de beste (voor)verkoop en after-sales service te bieden in de kortst mogelijke tijd. Onderstaand zetten we de Algemene Verkoopvoorwaarden op een rij waarin je de voordelen van klant zijn kan zien.

Je kan een product binnen 30 dagen retourneren:

Raadpleeg onze retourvoorwaarden.

Elke klant heeft recht op bescherming van zijn gegevens:

fitnessdigital verplicht zich ertoe om al je persoonsgegevens op te slaan en te behandelen met de nodige veiligheidsmaatregelen om te voorkomen dat onbevoegde en derden er toegang toe krijgen. Daarnaast wordt er alleen gevraagd naar die gegevens die nodig zijn om de transactie te laten slagen, is er een goede communicatie tussen de partijen en daardoor kan de levering gegarandeerd worden. Fitnessbit SL heeft datacapaciteit om gegevens die je op deze website verstrekt op te slaan, zelfs als je de registratie niet voltooit. Deze data kan bijvoorbeeld worden gebruikt om contact met je op te nemen en te vragen waarom je de registratie of bestelling niet hebt afgerond.

Koop veilig en transparant:

Wij bieden je een transparant, eenvoudig koopproces zonder kleine lettertjes. Tijdens het koopproces zie je de uiteindelijke prijs die we je in rekening brengen en de voorwaarden of promoties die daarop van toepassing zijn, gratis verzending, of een geschenk is inbegrepen, enz. Neem maar van ons aan dat wij als eersten gebaat zijn bij een duidelijk verloop van het (voor)verkoop- en aftersales proces.

Je verdient een prima service zowel voor, tijdens als na de verkoop:

Wij zorgen voor een goede aftersales, omdat wij willen dat je steeds weer bij ons langskomt wanneer je fitnessapparatuur nodig hebt. Wanneer iemand hulp nodig heeft, wordt het luister-, ondersteunings- en oplossingsvermogen van een bedrijf getest. Maar we doen dit werk niet alleen, en hebben de onvoorwaardelijke steun van al onze leveranciers en fabrikanten zodat we je alle ondersteuning kunnen bieden die je nodig hebt. We kunnen je verzekeren dat al onze producten een officiële merkgarantie hebben.

Was dit antwoord nuttig?