Krachttraining accessoires

Vind alle krachtsport accessoires die je nodig hebt om je routines te intensiveren

Alles zien
Krachttraining accessoires
Onze bestsellers

Categorieën Krachttraining accessoires

Topmerken Krachttraining accessoires

Wat zijn krachttraining accessoires?

Het zijn een reeks producten die dienen als aanvulling op de krachttraining, als bescherming en beveiliging bij het uitvoeren van inspanningen of als versterking op de spieractiviteit tijdens cardio-workouts.

In deze categorie kunnen we de volgende accessoires onderscheiden: professionele handschoenen, een onmisbaar accessoire voor gelijk welke sport; lumbale gordels, onmisbaar en ontworpen als steun voor de wervelkolom bij zwaar gewichtheffen; gewichtsvesten, ideaal voor krachttraining en elasticiteit die de training intenser maken; hand-en polsgewichten, die de spieren versterken terwijl men een andere soort sport beoefent; en andere accessoires die de kracht trainen terwijl men cardio-workouts doet.

krachtsportaccessoires


Soorten accessoires

Deze categorie wordt gevormd door beschermers en versterkingen van de cardiovasculaire activiteit. De handschoenen en de lumbale gordels bijvoorbeeld, beschermen de sporter bij het trainen met vrije gewichten (kettlebells, halters, gewichten, enz.), terwijl de hand-en polsgewichten, de gewichtsvesten, de handschoenen en de enkelgewichten het gewicht vergroten om de cardiovasculaire trainingsintensiteit te verhogen, zodat deze doeltreffender is.

Het zijn eenvoudige accessoires die gemakkelijk zijn in gebruik en die bovendien heel nuttig zijn bij tal van oefeningen en trainingen.

krachtsportaccessoiresKoopgids

  • 1. GEBIED VAN HET LICHAAM DAT MEN WIL TRAINEN

    Het eerste waaraan men moet denken bij het kiezen van een krachtsportaccessoire is het gebied van het lichaam dat men wil beschermen tijdens de workouts of het gebied dat men wil versterken tijdens deze workouts door gewicht toe te voegen en de training dus doeltreffender te maken.

  • 2. GROOTTE, GEWICHT, MATERIAAL

    Het gewicht, de grootte of het materiaal waaruit het accessoire vervaardigd is, kan doorslaggevend zijn bij de keuze van het product dat het meest geschikt voor onze workout. Het zal afhangen van onze doelstellingen en behoeften.

  • 3. SECUNDAIRE ATTRIBUTEN

    Tot slot kan het ontwerp, de kleuren, enz. het beslissende punt zijn bij de keuze van het accessoire want in de meeste gevallen zijn er heel wat mogelijkheden.