POWERbreathe

PowerBreathe biedt producten die gericht zijn op het verbeteren van de ademhalingscapaciteit en -mechanica met als belangrijkste doelstelling om ervoor te zorgen dat mensen kunnen genieten van een actievere levensstijl en zelfs de fysieke prestaties kunnen verbeteren.

Alles zien
POWERbreathe

Top producten POWERbreathe

POWERbreathe categorieën

Waarom PowerBreathe kopen?

· Eenvoudig gebruik: Het PowerBreathe gamma bestaat uit producten die eenvoudig zijn in gebruik, die kunnen gebruikt worden door mensen van alle leeftijden en fysieke condities.

· Verbetert de ademhaling: Zoals aangetoond in laboratoria is het voldoende om 30 ademhalingen 2 keer per dag uit te voeren via PowerBreathe om de ademhalingsspieren te stimuleren, te versterken en te bevorderen. Na een aantal dagen het apparaat gebruikt te hebben, zal men de voordelen beginnen merken, en na vier weken zal de spiercapaciteit toegenomen zijn.

Verbetert stressvolle situaties: PowerBreathe versterkt het middenrif en verbetert de dagelijkse ademhaling, waardoor het ook helpt om beter om te gaan met stressvolle situaties.

PowerBreathe

Geschiedenis van PowerBreathe

PowerBreathe is het resultaat van 10 jaar onderzoek naar de verbetering van de ademhalingscapaciteit en -mechanica. Een merk voor iedereen die gemakkelijker wil ademen, die zijn/haar fysieke conditie wel verbeteren en zijn/haar prestaties in wedstrijden wil verbeteren.

En dankzij haar inspanningen om producten van de hoogste kwaliteit te bieden, is het uitgegroeid tot een populair merk, wat ervoor gezorgd heeft dat het het officiële trainingsapparaat is van de ademhalingsspieren van Ironman en van Irongirl. Bovendien is uit deze laatste prestatie de serie van Ironman en Irongirl van Powerbreathe ontstaan.

PowerBreathe