Tot 22 April
6% EXTRA korting op een selectie cardio, kracht en electrostimulatie producten. Kortingscode: EXTRA6
terug
POWERbreathe Plus Black Edition Wedstrijd
Levering 2 - 3 werkdagen
€ 59,96 € 55,62

POWERbreathe Plus Black Edition Wedstrijd

Nummer 4 van de meest verkochte Ademhalingstrainers
Levering 2 - 3 werkdagenMeer dan 10 beschikbaar
€ 59,96 € 55,62

Gratis bezorging vanaf € 50

POWERbreathe Plus Black Edition Wedstrijd POWERbreathe Voor topsporters - ergonomisch ontworpen en gepatenteerde ademweerstandstrainer. Ademhalingstrainers POWBlkCom 10001870

Eigenschappen POWERbreathe Plus Black Edition Wedstrijd


De PowerBreathe Special Edition Black ademhalingstrainer hoge weerstand van het merk POWERbreathe stelt je in staat je sportieve prestaties te verbeteren of je kortademigheid te verminderen bij dagelijkse inspanningen door het gericht trainen van je ademhalingsspieren.


De PowerBreathe Special Edition Black ademhalingstrainer hoge weerstand in het kort

· Ergonomisch ontworpen en gepatenteerde ademweerstandstrainer.
· Uit duurzame en hoog slagvaste kunststof vervaardigd.
· Afneembaar mondstuk uit zachte kunststof met antimicrobacteriele eigenschappen.
· Gecalibreerde en traploos instelbare weerstand.
· De trainer wordt geleverd compleet met neusclip, zwarte stoffen hoes, boekje met gebruiksaanwijzing en 4 reinigingstabletten.


Waarom ademhalingsspiertraining?

· Het trainen van de ademhalingsspieren is een van de meest tijd- en kosten effectieve methode om tot betere prestaties te komen.
· Een veelvoud aan onderzoeken laat zien dat het gericht trainen en sterker maken van de ademhalingsspieren het lichaam in staat stelt beter of langer te presteren en gevoelens van benauwdheid of kortademigheid (dyspneu) te verminderen.


Waarom POWERbreathe?

· Bij POWERbreathe wordt het principe van 'threshold loading' gebruikt; hierbij wordt de weerstand opgebracht door een 'klep en veer' systeem.
· Er zijn ook andere methodes maar threshold loading is het meest betrouwbaar gebleken. In wetenschappelijk onderzoek naar ademspiertraining wordt eigenlijk alleen nog maar op basis van threshold loading gewerkt.


Voor wie is de Powerbreathe bedoeld?

· Geschikt voor iedereen die zoekt naar verbetering van de maximale sportprestaties.
· Voor diegenen die actief betrokken zijn bij wedstrijdsporten zoals triathlon, wielrennen, hardlopen, roeien, zwemmen, waterpolo, rugby, voetbal of hockey, of andere sporten op hoog niveau.
· Ideaal om in korte tijd de conditie en prestaties op een hoger niveau te brengen.
· De 'hoge weerstand uitvoering' is met name geschikt voor mensen met bovengemiddelde ademspierkracht zoals triatlon atleten en zwemmers.
· Topsporters kiezen voor dit model met hoge weerstand.


Hoe dient men de Powerbreathe te gebruiken?

De PowerBreathe Special Edition Black ademhalingstrainer hoge weerstand is te gebruiken als cool-down voor bevorderen van snel herstel of als warm-up bij wedstrijden.

· Opbouwtraining: 2 keer per dag 30 intensieve ademteugen - na 4 tot 6 weken duidelijk merkbare resultaten.
· Onderhoudstraining: 2 keer per dag 30 intensieve ademteugen - 3 keer per week.
· Instelling weerstand: Wordt aangegeven in de meegeleverde instructies; tijdens de opbouwtraining de weerstand iedere 2 weken aanpassen (verhogen) aan de toegenomen sterkte.


Onderhoud en shoonmaken

Tijdens de training komt er speeksel in het mondstuk. Aanbevolen is het apparaat regelmatig (liefst na elk gebruik) voor ongeveer 10 minuten in warm water te weken en goed te spoelen. Er wordt aanbevolen dit minimaal een keer per week te doen met gebruik van een POWERbreathe Schoonmaak Tablet of met wat milde zeep of afwasmiddel.


De trainer wordt geleverd compleet met

· Neusclip.
· 4 Reinigingstabletten.
· Stoffen hoes.
· Boekje met gebruiksaanwijzing ES.


Contra-indicaties

· Als u twijfelt over het gebruik van de POWERbreathe, of als u een luchtwegaandoening hebt, kunt u uw huisarts om advies vragen.
· Ademhalingsspiertraining, zoals uitgevoerd met de POWERbreathe, is niet aanbevolen voor patiënten met spontane pneumothorax (klaplong niet als gevolg van een trauma), omdat er een mogelijkheid bestaat dat zich een herhaling van de pneumothorax voor kan doen. In geval van een traumatische pneumothorax en/of gebroken rib(ben) dient de POWERbreathe niet gebruikt te worden voordat volledig herstel is opgetreden.
· Ademhalingsspiertraining, zoals uitgevoerd met de POWERbreathe, is niet aanbevolen voor astma patienten die regelmatige zware en onverwachte exacerbaties ondervinden.
· Ademhalingsspiertraining, zoals uitgevoerd met de POWERbreathe, is niet aanbevolen voor mensen die recent een trommelvlies perforatie gehad hebben.
· Ademhalingsspiertraining, zoals uitgevoerd met de POWERbreathe, door personen onder de 16 jaar moet gebeuren onder supervisie van een volwassene.

Productvergelijking POWERbreathe Plus Black Edition Wedstrijd

Scroll om meer producten te bekijkenScroll om meer producten te bekijken

Belangrijkste eigenschappen
Prijs€ 59,96€ 55,62
Prijs€ 59,96
Prijs€ 59,96€ 52,82
Prijs€ 59,96€ 53,97
BezorgingLevering 2 - 3 werkdagen
BezorgingLevering 2 - 3 werkdagen
BezorgingLevering 2 - 3 werkdagen
BezorgingLevering 2 - 3 werkdagen
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
MerkPOWERbreathe
MerkPOWERbreathe
MerkPOWERbreathe
MerkPOWERbreathe
Gewicht0,5 Kg
Gewicht0,5 Kg
Gewicht0,5 Kg
Gewicht0,5 Kg
Garantie2 jaar
Garantie2 jaar
Garantie2 jaar
Garantie2 jaar
Belangrijkste gegevens
TrainerMechanisch
TrainerMechanisch
TrainerMechanisch
TrainerMechanisch
WeerstandHoog
WeerstandMedium
WeerstandMedium
WeerstandLaag
SeriesIronMan/Black Ed.
SeriesIronMan/Black Ed.
SeriesPlus
SeriesIronMan/Black Ed.

Bezorgen POWERbreathe Plus Black Edition Wedstrijd

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdLevering 2 - 3 werkdagen
 • VoorraadMeer dan 10 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Als je je bestelling vóór 14.30 uur (maandag t/m vrijdag) plaatst en op hetzelfde moment betaalt, zullen we deze dezelfde dag verzenden.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • 2 jaar
 • officieel dealer

***Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.Garantie

FitnessDigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

garanderen dat:

 • Het product nieuw is.
 • Het product in de originele verpakking zit.
 • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk.

Het merk

powerbreathe.gif

POWERbreathe® is het resultaat van 10 jaar onderzoek naar verbeteringen in ademhalingsvermogen en -techniek.
Gemakkelijk en door iedereen te gebruiken, mensen van alle leeftijden en fysieke condities, met als doel de ademhaling te verbeteren.

Zoals aangetoond in laboratoria, zijn er slechts 30 ademhalingen, twee keer per dag met een POWERbreathe® nodig om de ademhalingsspieren energieker te maken en te versterken. Na een gebruik gedurende enkele dagen is het reeds mogelijk de voordelen van de POWERbreathe® op te merken en na een gebruik van 4 weken is de longcapaciteit vergroot waardoor een actievere leversstijl gevoerd kan worden en tevens kunnen fysieke prestaties verbeterd worden.

Een POWERbreathe® versterkt het middenrif en verbetert de dagelijkse ademhaling; het helpt ook stress situaties beter tegengaan.

POWERbreathe® is het officiële ademhalingstrainingsapparaat van Ironman en Irongirl.

Betaalmogelijkheden POWERbreathe Plus Black Edition Wedstrijd

iDealZonder extra kosten

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder remboursZonder extra kosten

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

CreditcardZonder extra kosten

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPalZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Vraag aan expert over POWERbreathe Plus Black Edition Wedstrijd

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
1 Vragen 1 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

1 Vragen
Welke kan ik beter aanschaffen: Medium of hoge weerstand? Ik hockey en ben eigenlijk na 1 sprint al erg kortademig. Natuurlijk, 10 nauwelijks gesport dus slechte conditie, maar ook in jeugd altijd al problemen gehad met sporten en ademhalen (nooit genoeg zuurstof en dus snel kortademig). Welke versie raad u aan? Groet, VanessaVraag van Vanessa uit utrechtWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

Hallo, POWERbreathe traint de ademspieren en verbetert conditie en prestaties. In uw geval, voor het oefenen van de middenrif-ademhaling, kunt u de Powerbreathe gebruiken; de longen en het middenrif worden met de training tot het uiterste opgerekt. Om dit te doen, gaat u rechtop in een stoel zitten en zorgt u dat uw rug recht is. U haalt vervolgens diep adem en moet voelen dat het middenrif zich volledig uitzet en uw buik naar voren komt, de schouders ontspannen. Meer dan "Medium" of "Hoge weerstand" zou ik kijken naar welk model u kunt kiezen: - Wellness (groen) helpt bij kortademig zijn als het om dagelijkse bezigheden gaat. - Fitness Trainer (Blauw) om long capaciteit te vergroten, met name voor actieve mensen. - Sports Performance (Rood) is voor voor (top)sporters op zoek naar maximale prestaties, met name gebruikt door mensen die actief zijn betrokken bij wedstrijdsporten zoals triathlon, wielrennen, hardlopen enz. - De Ironman is gericht op het trainen van de ademhalingsspieren, zowel voor sportieve mensen als voor mensen die bijvoorbeeld last hebben van kortademigheid. Maar uiteindelijk, net als de Sports, ideaal om in korte tijd de conditie en prestaties op een hoger niveau te brengen, en dus uitermate geschikt voor sportprestaties. De hoogte van de weerstand is afhankelijk van hoe kortademig u bent, misschien verstandig om met medium weerstand te beginnen, gebruik is namelijk vrij vermoeiend! Wineke Beantwoord door FitnessDigital.com

1 Vragen

Beoordelingen van klanten over POWERbreathe Plus Black Edition Wedstrijd

5 Sterren
80 %
(8)
4 Sterren
20 %
(2)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

10 Klantbeoordelingen
Krachtige ondersteuning

Na 3 weken training met de Powerbreathe, merkbare voortuitgang: rustiger en diepere ademhaling plus groter uithoudingsvermogen tijdens het hardlopen. Aanrader, ook voor niet sporters

 • 7 van de 7 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
POWERbreathe Plus Black Edition Wedstrijd
55
5 Sterren5 Sterren
Super!!!

Een super apparaat had ik eerder moeten weten. Na verwijderen van een stuk van mijn rechterlong en een chronische astma, had ik veel last van benauwdheid maar na een paar weken met dit apparaat , volkomen verdwenen. Blijf hem gebruiken.

 • 3 van de 4 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
POWERbreathe Plus Black Edition Wedstrijd
55
5 Sterren5 Sterren
2990

Heel nuttige voorlichting, ik ben astmapatient. Bedankt voor de waarschuwing.

 • 2 van de 3 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
POWERbreathe Plus Black Edition Wedstrijd
55
5 Sterren5 Sterren
Niet gedacht dat het zo goed zou werken

Na slechts 1 keer gebruikt te hebben merkte ik al dat ik dieper kon ademen en op 2 weken tijd is mijn gemiddelde loopsnelheid op 5 km gestegen met 2,8 km/u en dit met slechts 1 keer per 5 dagen te lopen en elke dag 2 tot 3 keer 30 herhalingen met de power breathe te doen. Ik ben reeds meer dan 10 jaar astma patient en hoewel het stabiel is door mijn medicatie had ik nooit het idee van voluit te kunnen lopen tot ik dit gebruikt had. Ben zeer tevreden en zou het ook willen aanraden aan iedereen die graag meer inspanningen kan doen maar hier problemen mee heeft omwille van een tekort aan conditie of door astma . Ik twijfelde eerst aan de werking maar dacht, als het niet werkt is het 59 euro weggesmeten en als het wel werkt heb ik meer uithoudingsvermogen, en het was de beste 59 euro die ik tot nu toe besteed heb.

 • 2 van de 2 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
POWERbreathe Plus Black Edition Wedstrijd
55
5 Sterren5 Sterren
echt goed!!

ik merkte al na de eerste teugen dat mn conditie slecht was,na een paar dagen voel ik absolut verschil en betert het alle dagen

 • 1 van de 1 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
POWERbreathe Plus Black Edition Wedstrijd
55
5 Sterren5 Sterren
Vergt de nodige oefening

Ik sport al jaren intensief en was benieuwd naar een eventueel effect van dit product. Zeker in het begin is het zwaar, maar met tweemaal daags oefenen kan er snel vooruitgang geboekt worden. Ik ben verbaasd, maar het lijkt echt te werken!

 • 1 van de 1 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
POWERbreathe Plus Black Edition Wedstrijd
45
4 Sterren4 Sterren
gemakkelijk in gebruik e effectief

Eenvoudig , gebruiksvriendelijk en alles behalve tijdrovend daarbij werkt het ook nog

 • 1 van de 1 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
POWERbreathe Plus Black Edition Wedstrijd
55
5 Sterren5 Sterren
Powerbreathe Plus prima helpt prima

Ik heb astma en met de Powerbreathe Plus kan ik veel krachtiger ademen tijdens sporten.

 • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
POWERbreathe Plus Black Edition Wedstrijd
55
5 Sterren5 Sterren
zeer goed

helpt inderdaad als je het dagelijks gebruikt tijdens of na de training.na een maand zal je het verschil zeker voelen denk ik

 • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
POWERbreathe Plus Black Edition Wedstrijd
45
4 Sterren4 Sterren
intensiever dan verwacht

zeer goed product, na drie weken zit ik aan niveau 3. Toch lastiger dan verwacht. Zeer tevreden!

 • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
POWERbreathe Plus Black Edition Wedstrijd
55
5 Sterren5 Sterren
10 Klantbeoordelingen