Ontdek onze KORTINGEN

WaterRower

WaterRower is één van de meest prestigieuze merken die roeitrainers ontwerpen en fabriceren. Het zijn houten roeitrainers met een polycarbonaattank en een aandrijfriem van sterke polyester die zorgen voor een lange levensduur.

Alles zien
WaterRower

Top producten WaterRower

WaterRower categorieën

Waarom WaterRower kopen?

· Ze beschikken over een uitzonderlijk ontwerp: Al meer dan 20 jaar combineert WaterRower ontwerp met vakmanschap en de beste materialen van duurzame bronnen. Het WaterRower-ontwerp werd tentoongesteld in het Design Museum van Londen en in 2008 werd het bekroond met de prestigieuze Plus X Awards in Sport & Levensstijl.

· Ze zijn vervaardigd uit hout en beschikken over een polycarbonaattank: Polycarbonaat is één van de sterkste soorten kunststof die er bestaan en het hout biedt een hoge weerstand tegen gewicht, absorbeert het geluid en de trillingen, en is bestand tegen vocht en zweet dat overheerst in trainingsomgevingen.

· Ze hebben een ?WaterFlywheel?-systeem: WaterRower maakt gebruik van water om de natuurlijke dynamiek van een boot in beweging te simuleren, wat zorgt voor een samenspel van rust van de beweging van het water gecombineerd met het ritme. Dit systeem produceert geen onaangename schokken, stoten of de mechanische vermoeidheid van andere conventionele roeisimulatoren.

· Ze bieden de hoogste kwaliteit: Alle WaterRower-roeitrainers zijn gefabriceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Daarom zijn zowel de houten modellen als die van metaal gefabriceerd om vele jaren mee te gaan.

· Ze zijn gefabriceerd op basis van een sterke verbintenis met het milieu: Al het hout dat gebruikt wordt om de WaterRower-modellen te produceren, is uitsluitend afkomstig van het Appalachen-bos (Verenigde Staten) dat op een duurzame manier wordt beheerd.

WaterRower

Geschiedenis van WaterRower

WaterRower Inc is ontstaan in 1988 in Rhode Island (Verenigde Staten). Vandaag is het centrale hoofdkantoor daar nog steeds aanwezig, in het kleine kuststadje Warren.

In 1991 werd WaterRower UK opgericht met als doel om het merk in Europa te distribueren. Aanvankelijk werden de kantoren in Fulham (Londen) opgericht. In 1995 werden de kantoren en de werkplaats van het Verenigd Koninkrijk onder eenzelfde dak geplaatst in Ravenscourt Park, in het westen in Londen, en in 2005 zijn ze opnieuw verhuisd naar een groter pand in de zone van Acton, waar vandaag de dag nog steeds de Europese hoofdzetel te vinden is. In 1998 fusioneren WaterRower Inc en WaterRower UK onder één gemeenschappelijk eigendom, en vandaag bevindt de WaterRower directory zich in Londen. In 2000 werd WaterRower Australia Pty Ltd. opgericht met als doel om te distribueren in Australië en Azië.

WaterRower