terug
WaterRower A1 Roeitrainer
Bezorging 3-5 werkdagen
€ 999,00

WaterRower A1 Roeitrainer

Nummer 7 van de meest verkochte Roeitrainers
Bezorging 3-5 werkdagenNog 2 exemplaren beschikbaar!
€ 999,00

Gratis bezorging vanaf € 50

WaterRower A1 Roeitrainer WaterRower De meest uitgebreide en beste roeitrainer die er op dit moment te vinden is. Roeitrainers RWRA1

Eigenschappen WaterRower A1 Roeitrainer


De WaterRower A1 is ons instapmodel en is met de handgemaakt uit massief Essenhout, heeft een aluminium mono rail ontwerp en een eenvoudige zitting. Dit in tegenstelling tot de WaterRowers uit de andere series die een duo rail ontwerp hebben en een zitting met 8 gelagerde wielen. Verder is hij uitgevoerd met de eenvoudige A1 monitor.   

WaterRower-A1-1

Das WaterRower A1 Modell besticht durch seine kompakte und leichte Bauweise. Die einfache Führungsschiene „Monorail“ ermöglicht ein bequemes Rudern und sicheren Halt. Der A1 Monitor stellt während des Ruderns alle relevanten Ruderwerte übersichtlich dar. Durch das geringe Gewicht, lässt sich der A1 WaterRower noch leichter hochkant verstauen und nimmt nicht mehr Platz als ein Stuhl in Anspruch.

WaterRower-A1-2


Waarom Water?

Bij echt roeien beweegt de roeiboot op basis van spierkracht door het water en de roeier voelt het element water op het blad van zijn riem. Water geeft dus een vertrouwde en natuurlijke weerstand bij het roeien.

Door gebruik te maken van Water als weerstandselement simuleert de WaterRower het echte roeien op een natuurgetrouwe manier. Het weerstandsniveau veranderd, net als bij echt roeien, door inspanning van de verschillende spieren in relatie tot de snelheid van de boot. Met andere woorden, hoe harder men roeit hoe meer weerstand men genereert.
 
Water heeft als weerstandsmedium bovendien een aantal voordelen
 • Water is zacht en niet belastend voor de gewrichten.
 • Het geluid van water is rustig en heeft een ontspannend effect.
 • Water geeft geen slijtage en is onvermoeibaar.

Zelfregulerende Weerstand
De weerstand bij het roeien is uitsluitend het resultaat van uw eigen fysieke inspanning. Zo is er geen basisgewicht (zoals uw lichaamsgewicht wat u moet meedragen met bijvoorbeeld hardlopen) dat u eerst moet overwinnen om de sport te kunnen uitoefenen. U bepaalt met uw eigen inzet en intensiteit hoe zwaar of hoe licht u wilt gaan trainen.

Hoe sneller u roeit hoe meer weerstand u zult genereren, en dat is van toepassing bij iedere haal. Met ieder haal zal de intensiteit zich aanpassen aan wat u zou willen of kunnen doen.
 
Een ander voordeel van Waterweerstand is de veiligheid; bij de WaterRower loopt u geen risico een verkeerde weerstandsinstelling te doen. Het toestel past zich altijd onmiddellijk aan uw behoefte aan, ongeacht uw leeftijd of fysiek. Dit zelfregulerende effect maakt roeien op de WaterRower geschikt voor iedereen en met welke intensiteit ze kunnen roeien hangt af van hun eigen fysiek.

WaterFlywheel
De Ergobladen zijn conisch gevormd en "grijpen" het water, op basis van de holronde oppervlakken, uiterst efficiënt.

Het Weerstandscoëfficiënt (cw-Waarde) neemt ongeveer met 14% toe door het conisch gevormde blad in vergelijking met een vlak blad. Het roeigevoel is daardoor nog soepeler en realistischer en het Zelfregulerende effect werkt nog directer.


WaterRower-A1-3


Die vorteile von wasser als widerstandsmedium

 • Wasser ist weich und schonend für die Gelenke
 • Das Geräusch ist leise und wirkt entspannend
 • Wasser zeigt keinen Verschleiß

Der WaterRower A1 Wassertank besteht aus bruchfestem Polycarbonat. Das Ergopaddel ist konisch geformt und fasst das Wasser, auf Grund seiner konkaven Angriffsfläche, äußerst effizient. Der Wasserwiderstand ist selbstbestimmend, d. h. er stellt sich in jeder einzelnen Bewegung präzise auf den Krafteinsatz des Ruderers ein: Je stärker Sie rudern, desto größer ist der Widerstand.

WaterRower-A1-4
A1 Leistungsmonitor

Der A1 Leistungsmonitor ist fest im Fußbrett integriert und stellt alle relevanten Ruderwerte übersichtlich dar. Er ist leicht zu bedienen und dank der großen Ziffern ist das Display sehr gut lesbar.

Die funktionen des leistungsmonitors

 • Intensitätsanzeige in m/s, mph, /500m, /2km, Watt, Kalorien/h
 • Distanzanzeige in m/s, mph, /500m, /2km, Watt, Kalorien/h
 • Schlagzahl (strokes/min)
 • Zeit-Workouts einstellbar
 • Distanz-Workouts einstellbar


Gewicht en afmetingen

 • Afmetingen:  218 x 55 x 53 cm (L x B x H)
 • Gewicht: 28 kg (zonder Water)
 • Maximum watercapaciteit: 17 liter water + chloorpil (mineraalwater aanbevolen).

Productvergelijking WaterRower A1 Roeitrainer

Bezorgen WaterRower A1 Roeitrainer

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 3-5 werkdagen
 • VoorraadNog 2 exemplaren beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

fitnessdigital biedt levering in 3-5 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Voor producten van bepaalde leveranciers kan de levertijd iets afwijken. De klantenservice zal in dat geval contact met u opnemen.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

Betaalmogelijkheden WaterRower A1 Roeitrainer

iDealZonder extra kosten

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder remboursZonder extra kosten

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

CreditcardZonder extra kosten

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPalZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Vraag aan expert over WaterRower A1 Roeitrainer

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

Beoordelingen van klanten over WaterRower A1 Roeitrainer

0
0 Sterren
5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening