Ontdek onze verjaardagsaanbiedingen

Powerline

Powerline, merk van de fabrikant Body-Solid, biedt fitnessproducten met als doelstelling om veelzijdigheid, duurzaamheid en kwaliteit te bieden. De producten van het gamma beschikken over een geavanceerd en actueel ontwerp voor elk huistype.

Alles zien
Powerline

Top producten Powerline

Powerline categorieën

Waarom Powerline kopen?

Al meer dan 15 jaar heeft Powerline ervoor gezorgd dat u vanuit de privacy van uw eigen huis dezelfde oefeningen kunt uitvoeren dan in een sportcentrum, hetzij om af te slanken, uw lichaam te tonen of vorm te geven.

De apparaten van Powerline werden ontworpen om uw stabiliteit te verbeteren en verminderen tegelijkertijd de tijd die nodig is voor de montage. Ze hebben een compact design en kunnen eenvoudig worden aangepast aan de verschillende gebruikers.

Kortom, de producten die de uitgebreide catalogus van Powerline vormen, hebben al het nodige om een complete training van het volledige lichaam uit te voeren.

Powerline

Geschiedenis van Body-Solid

Body-Solid werd opgericht in 1989 en haar hoofdkantoor bevindt zich net buiten Chicago, in Forest Park (Illinois). Het bedrijf is uitgegroeid tot synoniem van kwaliteit en tot een van de belangrijkste leveranciers van kracht -en fitnessapparaten op de markt, en steeds met een duidelijk doel voor ogen: ervoor zorgen dat haar klanten hun snelheid, kracht en vooral, hun gezondheid verbeteren.

Momenteel verkoopt het bedrijf haar producten in meer dan 100 landen en is het wereldwijd gekend voor het aanbieden van de beste garanties van de markt.