blackfriday
terug
Compex set van 4 kabels 6P
3-5 werkdagen
€ 65,55 € 53,99

Compex set van 4 kabels 6P

Nummer 2 van de meest verkochte Kabels voor electrische spierstimulatie
Toppers - 18%
€ 65,55 € 53,99
Compex Compex set van 4 kabels 6P voor de Sport Elite, mi-Fitness, Vitality, Energy met Snap elektroden. Kabels 601131

Eigenschappen Compex set van 4 kabels 6P

Deze Compex set van 4 kabels is geschikt voor de laatste nieuwe modellen van Compex stimulators die met Snap elektroden werken.

Deze kabels zijn compatibel met de volgende modellen:
· Sport Elite
· mi-Sport
· mi-Fitness
· Full Fitness
· Vitality
· Energy
· Performance.
· Runner
· Fit
· One

Productvergelijking Compex set van 4 kabels 6P

Bezorgen Compex set van 4 kabels 6P

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Beschikbaarheid3-5 werkdagenBezorging 3-5 werkdagen
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Bezorging 3-5 werkdagen

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • 6 maanden
 • officieel dealer

*** De garantietermijn van de elektrostimulator is twee jaar. Op de batterij, de oplader en de kabels zit een garantie van 6 maanden.


***Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.Garantie

FitnessDigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

garanderen dat:

 • Het product nieuw is.
 • Het product in de originele verpakking zit.
 • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk.

Het merk

compex

Compex is een merk van Zwitserse origine dat in ruim twintig jaar tijd een ongekende expertise heeft ontwikkeld op het gebied van revalidatie, pijnbestrijding en sporttraining.

Marktleider op het gebied van elektrostimulatie, heeft Compex er mede voor gezorgd dat elektrostimulatie in de loop der jaren voor professionals in de gezondheidszorg en de meest veeleisende sporters een onmisbare bondgenoot geworden is.

Vandaag de dag is elektrostimulatie een breed toegepaste trainingstechniek. Deze techniek wordt gebruikt bij de fysieke voorbereiding van sporters, spierherstel, preventie van blessures, of bij revalidatie en pijnbehandeling. Klinische studies hebben de doeltreffendheid van de Compex-stimulatoren aangetoond.

Specialist op gebied van spierstimulatie, streeft Compex ernaar zijn klanten ondersteuning te bieden bij hun zoektocht naar wellness, prestatieverbetering en zelfoverstijging.

compex

Betaalmogelijkheden Compex set van 4 kabels 6P

iDealZonder extra kosten

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder remboursZonder extra kosten

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

CreditcardZonder extra kosten

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPalZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Vraag aan expert over Compex set van 4 kabels 6P

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

Beoordelingen van klanten over Compex set van 4 kabels 6P

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
66 %
(2)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
33 %
(1)

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

3 Klantbeoordelingen
drukknopjes breken snel af

Na de aankoop van de 3de set van 4 kabels bleek deze set echt slecht te zijn, na 5 keer gebruikt te hebben breken de drukknopjes af uit de plastic houders. De andere keren was dit niet het geval gelukkig. wellicht een productiefout, gemeld, maar niets meer over gehoord

 • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
Compex set van 4 kabels 6P
15
1 Sterren1 Sterren
goed advies gekregen

ik ben tevreden

 • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
Compex set van 4 kabels 6P
45
4 Sterren4 Sterren
gemakkelijk in gebruik

gemakkelijk in gebruik.

 • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
Compex set van 4 kabels 6P
45
4 Sterren4 Sterren
3 Klantbeoordelingen