Kerst: Ontdek onze aanbiedingen om het hele jaar door fit te zijn

Compex

Na meer dan 25 jaar ervaring in de medische- en sportsector, is Compex uitgegroeid tot de standaard binnen elektrostimulatie. Compex is een authentieke personal trainer met een grote verscheidenheid aan programma's die zich aanpassen aan de behoeften van elke gebruiker.

Alles zien
Compex

Top producten Compex

Compex categorieën

Waarom Compex kopen?

De elektrostimulatie toegepast op sport en fitness is een perfecte aanvulling op de gebruikelijke training, aangezien het een gelokaliseerde spiertraining toelaat zonder mentale vermoeidheid en zonder gewrichtsproblemen. Tevens verbetert de toevoeging van elektrostimulatie zowel de fysieke prestaties als de gezondheidszorg en het imago. De voordelen die men kan behalen met de elektrostimulatie kunnen verdeeld worden op basis van het profiel van twee soorten gebruiker; sporter of fitnessliefhebber.

De voordelen voor sporters zijn:

· Perfecte aanpassing van de elektrostimulatie aan elke spier dankzij de "My Muscle Intelligence" technologie.

· Impulsen van hoge kwaliteit die zorgen voor een compleet gebruik van de spieren, met maximale veiligheid, comfort en doeltreffendheid.

· Intelligente workouts die zorgen voor een beter en sneller herstel.

· Toename van het spiervolume en de spiermassa.

· Voorkomt verwondingen en verlicht aandoeningen die kenmerkend zijn voor intensieve trainingen.

De voordelen voor fitnessliefhebbers zijn:

· Betere resultaten van de fysieke fitheid in minder tijd.

· Toning van de spieren en toename van het uithoudingsvermogen.

· Helpt de definitie van spieren.

· Letselpreventie en verlichting van kwalen.De topsporter Kilian Jornet is reeds een trouwe fan van Compex:

"Ik gebruik mijn Compex bijna alle dagen na de training of het lopen voor een actief herstel. Vóór het lopen helpt een programma van lage capillarisatie mij om het beste van mijzelf te geven. Wanneer het competitieseizoen voorbij is, gebruik ik vooral de kracht- of body building programma's. Ik gebruik Compex ook wanneer ik een letsel heb opgelopen om mijn kracht terug te winnen."

Geschiedenis

Compex werd opgericht in 1986 en is een Zwitsers merk dat in iets meer dan 20 jaar een ongekende ervaring heeft opgedaan op het gebied van revalidatie, pijnbestrijding en sporttraining. De elektrostimulatie, de technologie bij uitstek van Compex, is in de loop der tijd uitgegroeid tot een essentiële bondgenoot van gezondheidswerkers en de meest veeleisende atleten.

De effectiviteit van de Compex-stimulatoren werd altijd ondersteund door klinische studies, Compex behoort tot de klasse II van de medische hulpmiddelen en voldoen aan de vereisten van de Europese Richtlijn Medische Hulpmiddelen 93/42 CEE.

Compex