Ziva

Ziva wordt internationaal erkend voor het vervaardigen van vrije gewicht accessoires van hoge kwaliteit. Dankzij de combinatie van kwaliteit, design en technologie is het bedrijf snel gegroeid en vandaag is het aanwezig in meer dan 30 landen wereldwijd.

Alles zien
Ziva

Ziva categorieën

Waarom Ziva kopen?

· Evolutie en groei: Is betrokken bij de evolutie en de constante groei om een functioneel product te verstrekken, steeds met een elegant en economisch ontwerp.

· Hoge kwaliteit van haar producten: Door middel van onderzoek en hard werk biedt ZIVA een collectie fitnessapparaten van hoge kwaliteit om een voordeel te creëren op de markt voor de fitnessclubs.

· Ander standpunt: Ziva heeft een andere manier om de fitnessindustrie te bekijken door verder te kijken dan de grenzen van de huidige normen van de industrie, door nieuwe producten te ontwikkelen en te innoveren om telkens opnieuw meer te voldoen aan de verwachtingen van de klanten.

· Snelle expansie: Dankzij het team van ZIVA heeft het zich snel kunnen uitbreiden en nu is het merk aanwezig in meer dan 45 landen.

· Verbetert uw club: Houdt rekening met de behoeften van een fitnessclub zodat deze competitief kan blijven. Elk onderdeel werd ontworpen om een voordeel te creëren op de markt van uw fitnessclub, wat al uw inspanningen om uw fitnessclub beter uit te rusten naar de toekomst toe omgooit.

ziva

Geschiedenis van Ziva

ZIVA werd opgericht in 2007 in Engeland door de uit Londen afkomstige David Lee Barr, die woonachtig is te Shangai. Voor meer dan tientallen jaren heeft hij zijn producten van hoge kwaliteit vervaardigd in Shanghai. Het merk heeft haar reputatie opgebouwd door te werken aan wat het zowel vandaag als morgen kan doen voor haar klanten. En men heeft als voornaamste doelstelling om de huidige kwaliteitsnormen te overtreffen en excellente producten aan te bieden. Om dit doel te bereiken, ondergaat Ziva een continu proces voor de ontwikkeling en de verbetering van haar producten.

Gedurende een lange tijd was er een vraag naar de vooruitgang van gewichtaccessoires en Ziva voldeed aan deze vraag en overtrof de verwachtingen van de klanten met de evolutie van de producten van deze categorie. De prioriteit van Ziva is het functioneel ontwerp omdat het ontwerp van elk accessoire afgeleid is van de functie die het vervult. Het bedrijf biedt verfijnde ontwerpen die ontwikkeld werden om de dynamiek van de ruimte te organiseren en te verbeteren. Een ruimte die Ziva probeert te verbeteren door een nieuw fitnessconcept te creëren.

ziva