Ontdek onze KORTINGEN

Wellbox

Wellbox, maatstaf van de instrumentele cosmetica en rechtstreeks ontstaan uit de meest efficiënte, professionele LPG-technologieën, is een 100% natuurlijke oplossing die dagelijks en op de meest eenvoudige manier de gevoelloze fysiologische processen die verantwoordelijk zijn voor de verdunning en verjonging van de huid kan heractiveren.

Alles zien
Wellbox

Top producten Wellbox

Wellbox categorieën

Waarom Wellbox kopen?

· Heeft praktische en gebruiksvriendelijke producten: De instrumentele cosmetica van Wellbox maakt gebruik van professionele, veilige en praktische technologie voor thuisgebruik.

· Zorgt voor een meer doeltreffende actie: Dringt dieper door dan de cosmetica omdat de cosmetica alleen op de oppervlakkige lagen van de huid inwerken.

· Biedt 100% natuurlijke oplossingen: De producten van Wellbox voeren niet-invasieve en 100% natuurlijke acties uit die het gebruik van chirurgische procedures vermijden en haar bijwerkingen (ziekenhuisopname, herstel, langdurige genezing, enz.)

· Garandeert wetenschappelijk geteste resultaten: De verkregen resultaten door het gebruik van de producten van Wellbox zijn wetenschappelijk getest en goedgekeurd, wat maximaal doeltreffende resultaten garandeert.

· Het is een technologieconcentraat gebaseerd op unieke patenten: De mechanische stimulatie van de Wellbox-koppen werkt diep in op de kern van de cellen om hun natuurlijke functies te heractiveren en zo een volledig gerenoveerd lichaam te bekomen en een stevigere en jongere huid als resultaat.

Wellbox

Geschiedenis van Wellbox

In 1985 veranderde het leven van Louis-Paul Guitay volledig door een ongeval. Toen Louis-Paul zich aan langdurige en moeilijke fysiotherapiesessies voor cervicale revalidatie moest onderwerpen, ging hij ervan uit dat het automatiseren van zijn bewegingen zou helpen bij zijn fysiotherapie. Het is op dit moment dat het idee ontstond en in zijn huis in Valencia ontwierp hij het eerste prototype van de Cellu M60. De effectiviteit in de procedure verbaasde al snel iedereen.

Tussen de rudimentaire Cellu M6 van 1986 en de laatste generatie apparaten zit er meer dan 24 jaar R&D. Met de toename in medische en wetenschappelijke kennis is LPG gegroeid en men is van twee medewerkers naar duizenden medewerkers gegaan, in Frankrijk en de hele wereld.

LPG is momenteel wereldleider in cellulaire stimulatie: anti-aging technologie en technologie om 100% natuurlijk af te slanken. Een technologie gecertificeerd door meer dan 110 wetenschappelijke studies. Met een ongeëvenaarde reputatie in de professionele markt werd in het jaar 2005 Wellbox opgericht om deze technologie naar de thuissector te brengen. Wellbox werd rechtstreeks ontwikkeld op basis van de professionele technologie van LPG en beschikt over een cellulaire stimulatie voor persoonlijk gebruik om een slanker lichaam en een jonger gezicht te bekomen.

Wellbox