Ontdek onze KORTINGEN

Waterflex

Waterflex, gespecialiseerd in aquafitnessmateriaal van hoge kwaliteit, heeft een catalogus van loopbanden, hometrainers en crosstrainers die speciaal ontworpen zijn voor gebruik in het water met als doelstelling om de klanten de vele voordelen van aquafitness te laten benutten.

Alles zien
Waterflex

Waterflex categorieën

Waarom Waterflex kopen?

· Biedt de beste producten met de nieuwste technologie.

· Brengt het beste van de markt in haar catalogus samen.

· Zorgt voor een betere afwerking.

· Gebruikt hoogwaardige materialen om zo de problemen van after-sales te verminderen.

· Is zich bewust van het belang van de kwaliteit van haar producten en daarom worden er tal van kwaliteitscontroles uitgevoerd in de fabriek.

· De technologische innovatie maakt deel uit van het ontwikkelingsproces en Waterflex gebruikt alle mogelijke tools en kennis om haar klanten producten aan te bieden die plezier, gezondheid en veiligheid combineren.

Waterflex

Geschiedenis van Waterflex

In 2011, in het hart van de Provence (Frankrijk) werd Waterflex opgericht. Een groeiende, jonge en dynamische onderneming die gedreven wordt door de creativiteit en de ervaring van haar groep zwembadleiders.

Haar doelstelling: een compleet gamma kwaliteitsvolle producten aanbieden om te voldoen aan de eisen van professionals en sinds haar oprichting is het werk gericht op het toegankelijk maken van aquafitness voor iedereen.

Waterflex