Ontdek onze verjaardagsaanbiedingen

Victory Endurance

Victory Endurance, sportvoedingsmerk dat gecreëerd en ontwikkeld werd door Weider zodat elke atleet aan de behoeften voldoet van elk lichaamsdeel tijdens en na elke training.

Alles zien
Victory Endurance

Top producten Victory Endurance

Victory Endurance categorieën

Waarom Victory Endurance kopen?

· Ontwikkeld door en voor de atleten: Victory Endurance werd ontworpen door en voor de atleten die trainingen met hoge prestaties ontwikkelen door producten aan te bieden om te voldoen aan alle behoeften van deze atleten.

· Zorgt voor maximale prestaties: Duursporten vereisen een constant inspanningsniveau van zo lang mogelijke duur en daarom heeft Weider de Victory Endurance-producten ontwikkeld om de maximale prestaties in de trainingen te verstrekken door te allen tijde de ideale energie en hydratatie bij te dragen.

· Verschillende categorieën: De lijn wordt onderverdeeld in drie categorieën, die worden ingedeeld afhankelijk van het voordeel die zij opleveren voor de atleet: Hydratatie, energie en herstel.

· Schone sport: De onderdelen die gebruikt worden bij de creatie van de producten zijn natuurlijk en bevatten geen chemische stoffen of medicijnen. Bovendien steunt het bedrijf schone sport zonder verboden stoffen bij de beoefening ervan.

Victory Endurance

Geschiedenis van Weider Nutrition

Weider Nutrition werd meer dan 70 jaar geleden opgericht door Ben en Joe Weider en is uitgegroeid van familiebedrijf tot één van 's werelds belangrijkste multinationals in sportvoedingssupplementen die reeds aanwezig is in de vijf continenten.

Het productenassortiment van Weider Nutrition is de beste keuze voor de bodybuilder, de atleet, de sporter of de liefhebber van fysieke activiteiten om zijn/haar doelstellingen te bereiken.

Victory Endurance