Tecnovita

Tecnovita By BH, een merk geregistreerd door het bedrijf Exercycle S.L. verkoopt een uitgebreid gamma massage-, gezondheids-, schoonheids- en sportproducten die ontworpen werden op basis van de beste technologie.

Alles zien
Tecnovita

Top producten Tecnovita

Tecnovita categorieën

Waarom Tecnovita By BH kopen?

Het gamma van de BH-groep bestaat zowel uit fitnessapparaten voor thuisgebruik als die voor professioneel gebruik (BH Fitness), fietsen geschikt voor elke gebruiker (BH Bikes), een productenlijn speciaal ontworpen voor triatleten (BH Triathlon) en fitness-, gezondheids-, massage- en schoonheidsaccessoires (Tecnovita By BH). Al van bij het begin was haar missie (en is die nog steeds): het ontwerp, de vervaardiging en de verkoop van producten die bijdragen aan het welzijn van de klanten en die de levenskwaliteit van alle klanten verbeteren.

Tecnovita

Geschiedenis van Tecnovita By BH

De eerste stappen van Exercycle, S.L. gaan terug tot 1986 wanneer de groeiende vraag naar fitnessapparaten de BH-groep verplichtte om een bedrijf op te richten dat gericht was op de vervaardiging en de export van dit soort producten.

Sinds 1909, het jaar waarin deze groep werd opgericht, was de missie (en is die nog steeds): producten ontwerpen, vervaardigen en verkopen die bijdragen aan het welzijn van de mensen en die de levenskwaliteit van de mensen verbeteren, waar de uitgebreide catalogus fitness-, gezondheids-, massage- en schoonheidsproducten van "Tecnovita By BH" deel van uitmaken.

Tecnovita