Tot 22 April
6% EXTRA korting op een selectie cardio, kracht en electrostimulatie producten. Kortingscode: EXTRA6

Tanita

Wereldleider in het ontwerp en de productie van elektronische precisieweegschalen, heeft het vertrouwen van meer dan 50% van de huishoudens wereldwijd waar het heeft bijgedragen tot de opvolging van hun gezondheid en lichamelijke conditie op de meest betrouwbare, comfortabele en veilige manier.

Alles zien
Tanita

Top producten Tanita

Tanita categorieën

Waarom Tanita kopen?

Tanita, een Japans bedrijf dat opgericht werd in 1923, heeft zich gevestigd als wereldleider in precisieweegschalen. Dit succes is het resultaat van jarenlang onderzoek, continue verbetering en het gebruik van superieure technologie, uniek ontwerp en hoge productienormen.

Tanita heeft een volledig gamma moderne lichaamsvetweegschalen en ?monitoren die een zeer complete analyse kunnen uitvoeren van het lichaam door middel van segmentale lezingen van de romp, benen, armen, wat de mensen helpt om een gezonde levensstijl te leiden door zeer betrouwbare en nauwkeurige resultaten te verstrekken. Deze uitgebreide analyse is ook heel nuttig voor sporters die hun lichamelijke conditie streng willen controleren om maximaal te presteren en om de beste resultaten te verkrijgen in hun workouts.

Dankzij de BIA-technologie (Bio-elektrische Impedantie Analyse) die opgenomen is in de meeste Tanita-weegschalen, kan het merk belangrijke lichaamsparameters meten, zoals:

  • · Gewicht
  • · Lichaamsvetpercentage
  • · Spiermassa
  • · Metabole leeftijd
  • · Fysieke index
  • · Botmassa
  • · Visceraal vetniveau
  • · Lichaamsvochtpercentage

De medische adviesraad van Tanita is ook een differentiële waarde van het merk. Deze bestaat uit professionals van de belangrijkste medische voedingsverenigingen wereldwijd die precies weten wat de behoeften van het publiek zijn.Tanita

Geschiedenis van Tanita

Tanita werd opgericht in 1923 in Tokyo (Japan) met als voornaamste doel om de markt te voorzien van een technologie die de controle van de gezondheid vereenvoudigt. Op basis van het medisch bewijsmateriaal dat het overtollig lichaamsvet koppelt met de hart- en vaatziekten, diabetes en bepaalde vormen van kanker, introduceerde het bedrijf in 1992 de eerste weegschaal met lichaamsvetmonitor op de professionele markt voor medisch onderzoek. In 1994, en met dezelfde technologie die gebruikt werd voor de professionele weegschalen, vond het de eerste lichaamsvetmonitor uit voor thuisgebruik.

Sindsdien heeft Tanita een wereldwijde wetenschappelijke reputatie verdiend als het bedrijf dat het meest geïnvesteerd heeft in haar vakgebied. Dit erkende prestige en de uitstekende kwaliteit van de producten van haar assortiment die een ongeëvenaarde nauwkeurigheid, innovatie en duurzaamheid bieden, garanderen het bedrijf een sterk vertrouwen wereldwijd van de consumenten.

Tanita