Ontdek onze UITVERKOOP

Sportrepen

Verschillende type repen om in te nemen vóór, tijdens en na de training

Alles zien
Sportrepen
Onze bestsellers

Categorieën Sportrepen

Topmerken Sportrepen

Wat zijn repen?

De repen zijn een van de meest gebruikte supplementen door sporters. Het is een ideale snack om de maag niet te vullen vóór een training maar om wel voldoende energie te krijgen en de voedingsstoffen die nodig zijn om de training efficiënter uit te voeren en er voordeel uit te halen. De repen leveren heel wat voordelen op en daarom hebben ze zich buiten de sportieve grenzen verspreid. Het is normaal dat ze zelfs door sedentaire personen gebruikt worden als snack tussen de maaltijden door. Ze zijn gemakkelijk te eten, te vervoeren en ze dragen meer vezels en minder suiker bij dan een traditionele zoetigheid.

barritas energéticas

Welke repen moet ik eten?

Er zijn specifieke repen voor gewichtstoename die calorierijk zijn en die moeten geconsumeerd worden in de fasen waarin we onze spiermassa en ons gewicht willen verhogen. Met twee repen per dag ('s ochtends en vóór de training) geven we ons lichaam de perfecte combinatie van koolhydraten, eiwitten en gezonde vetten die we nodig hebben om onze doelen te bereiken.

Bij duursport zijn de energierepen en de herstelrepen meer geschikt omdat we daarin ingrediënten vinden zoals granen, fruit, suikers en andere koolhydraten van verschillende absorptieniveaus voor de activiteiten van de sporter. Het is de perfecte aanvulling op de opname van isotonen en herstellers in poedervorm en het verlicht bovendien het hongergevoel bij langdurige work-outs.

De fitnessliefhebbers of gewoonweg als aanvulling op een gezonde en evenwichtige voeding, kunnen kiezen voor de proteïnerepen. We beschikken over een uitgebreide variatie, van repen om te consumeren op bepaalde tijdstippen tot repen met meer dan 40% proteïnen die ideaal zijn voor een eiwitrijk dieet.

barritas energéticas