Sportgels

Verschillende type gels om te gebruiken vóór, tijdens en na de trainingen

Alles zien
Sportgels
Onze bestsellers

Categorieën Sportgels

Topmerken Sportgels

Voordelen van gels

De gels zijn speciaal ontworpen voor duursport zoals hardlopen, wielrennen en triatlon. Het voordeel die zij hebben op de repen, isotonen of energieproducten in het algemeen, is hun handelbaarheid. Het is namelijk niet nodig om de fysieke activiteit stop te zetten om een extra dosis bij te dragen aan ons lichaam.

Het zijn koolhydraatcomplexen die zorgen voor hydratatie bij inname vóór de work-out, en voor energie bij inname tijdens de work-out en een snel herstel bij inname na de work-out. Er wordt aangeraden om deze te combineren met veel water en met elektrolyten verrijkte producten voor een beter opname van de voedingsstoffen. Verschillende onderzoeken verzekeren een algemene tolerantie door de atleten en er zijn geen nadelige effecten.

Bij fitnessdigital hebben wij de beste merken die zorgvuldig omgaan met het ontwerp van deze producten zoals 226ERS, leiders op de markt van duursporten, Victory Endurance, heel populair bij onze consumenten, Maxifuel, het merk van de professionals en ondersteund door de GSK-farmacie en tot slot Amix dat binnenkort haar gamma zal uitbreiden met een merk dat uitsluitend zal toegewijd zijn aan de duursport.

gels

Soorten gels

Indien de gels correct gebruikt worden, bieden zij aan de renners, wielrenners en andere atleten de snelle opname van de voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft om de optimale energieniveaus te behouden tijdens langdurige work-outs. We maken een onderscheid tussen gels met cafeïne en cafeïnevrije gels zodat de gebruiker kan bepalen wanneer hij/zij bijzondere intensiteitpieken wil tijdens zijn/haar work-out.

De cafeïnevrije gels helpen een constant, langdurig energieniveau te behouden en helpen verzwakking tegen te gaan. De gels met cafeïne zorgen voor een kortstondige maar ongelooflijk intense energiepiek. De combinatie van beide soorten gels helpt de gebruiker maximaal te presteren en op die manier zijn/haar grenzen te overtreffen.

gels