Ontdek onze KORTINGEN

Schwinn

Schwinn, marktleider op het gebied van innovatie en ontwerp van indoorcycling-fietsen met meer dan 100 jaar ervaring in de sector, heeft al vanaf haar creatie op de voorgrond gestaan in de fitnesstechnologie en heeft een onmisbare rol gespeeld in de revolutie van het fietsen en de vorming van fitness wereldwijd.

Alles zien
Schwinn

Top producten Schwinn

Schwinn categorieën

Waarom Schwinn kopen?

De Schwinn-fietsen zijn speciaal ontworpen voor Indoor fietsen en hebben de standaard bepaald voor de volledige industrie. Een standaard die verbeterd werd met elke nieuwe fietsenlijn, door een unieke biomechanica, het gemak van de echte fiets en het duurzaamheid van het product te handhaven. Haar laatste fietsenlijn is een weerspiegeling van de hernieuwde energie, de continue inzet voor intelligent ontwerp, de fabricagekwaliteit en het authentieke trapgevoel.

Enkele van de meest opvallende kenmerken zijn:

· Smart Release-systeem: biedt hetzelfde gevoel als een aanhoudend tempo maar het geeft de fietser de mogelijkheid om tegendruk toe te passen om de pedalen te stoppen en de snelheid van het vliegwiel te vertragen. Dit systeem is het enige noodremsysteem waarbij men niets hoeft te doen om het vliegwiel te stoppen.

· Optioneel Triple Link-pedaal: gepatenteerd systeem, aanpasbaar aan de gebruikers zonder dat men de pedalen hoeft te veranderen: toeclipsysteem met bandjes voor sportschoenen, kliksysteem voor stadfietsschoenen en compatibel systeem met SPD voor mountainbikeschoenen.

· ErgoLoop-stuur: aanpasbaar aan een groot aantal functies.

Beschikt bovendien over een trainingsprogramma voor instructeurs, aangeboden door Schwinn Fitness Academy.

Schwinn

Geschiedenis van Schwinn

Schwinn produceert al meer dan 100 jaar fietsen.

Bijna 20 jaar geleden heeft het bedrijf de eerste fiets voorgesteld die speciaal ontworpen werd voor indoorcycling en sindsdien blijft het op de voorgrond staan van wat het indoorcycling-fenomeen betreft. De erfenis die Schwinn heeft als fietsbedrijf heeft ervoor gezorgd dat het uitgegroeid is tot de marktleider in innovatie en ontwerp voor de indoorcycling-fietsen.

Schwinn