Tot 22 April
6% EXTRA korting op een selectie cardio, kracht en electrostimulatie producten. Kortingscode: EXTRA6

Poolbiking

Poolbike, een merk dat haar principes baseert op kwaliteit, innovatie en verbintenis met de gezondheid, ontwerpt en produceert cardio-apparaten voor in het water, het biedt het meest complete en kwaliteitsvol gamma apparaten ontworpen voor de revalidatie en lichaamsbeweging in het water.

Alles zien
Poolbiking

Top producten Poolbiking

Poolbiking categorieën

Waarom Poolbiking kopen?

· Samenwerking met professionals: Poolbike werkt nauw samen met artsen, fysiotherapeuten, atleten en professionals. Dankzij hen, wordt de beste biomechanica toegepast op het water, ontwikkeld en worden de beste resultaten bereikt bij de revalidatie en sportieve verbetering, met als doelstelling om de trend in te stellen en te blijven verbeteren om haar activiteiten te consolideren en een toonaangevend bedrijf te zijn in de sector.

· Specifieke producten voor elke sector: Poolbike verdeelt zich in drie specifieke sectoren: Fitnesscentra, hotels en revalidatiecentra. Alle apparaten worden geproduceerd, speciaal voor elke sector, met als doelstelling om te voldoen aan de behoeften van elk van hen.

· Voordelen van de beoefening van watersport: Eén van de vele voordelen is dat u er aerobics mee kunt doen, met deze work-outs gaat u meer zuurstof consumeren, waardoor deze naar de spieren wordt overgebracht via het cardiovasculaire systeem, de longen, het hart en de bloedsomloop zonder de gewrichten te belasten.

Poolbiking

Geschiedenis van Poolbiking

Poolbike S.L. werd geboren in 2007 met het idee om de producent te worden van de beste waterfiets. In de loop der jaren heeft Poolbike haar doelstellingen bereikt. Op dit momenteel beschikken ze over het meest geavanceerde gamma waterfitnessapparaten op de markt. Dit wordt alleen bereikt met hard werk, enthousiasme en het beste team.

Momenteel is Poolbike aanwezig op de vijf continenten en haar doelstelling is om te blijven werken om het toonaangevende bedrijf te zijn in de sector.

Poolbiking