NordicTrack

Onder de leus "get ready for adventure", is NordicTrack een prestigieus merk dat zowel gebruikt wordt door professionele atleten als door fitnessliefhebbers. Een merk met een uitgebreide, precieze, elegante en kwaliteitsvolle catalogus van cardiovasculaire producten.

Alles zien
NordicTrack

Top producten NordicTrack

NordicTrack categorieën

Waarom NordicTrack kopen?

De cardiovasculaire apparaten van NordicTrack werden ontworpen met elegantie en precisie. Naast eersteklasprestaties, uitstekende technologie en ontwerp, bieden de NordicTrack-apparaten een hoge functionaliteit. Bovendien hebben ze ergonomisch geoptimaliseerde consoles en functies die gevarieerde en complete trainingen garanderen.

Elk detail is bedacht, ontworpen en uitgewerkt om een bevoorrecht, kwaliteitsvol en persoonlijk moment te bieden aan de gebruiker. Bovendien zijn de cardio-apparaten van NordicTrack met de toevoeging van de iFit-technologie die interactieve trainingen biedt, zeer complete apparaten die een uitstekende planning en een duidelijke realisatie van de fitnessdoelen garanderen.

NordicTrack

Geschiedenis van NordicTrack

NordicTrack werd meer dan 25 jaar geleden opgericht en begon met de ontwikkeling van apparaten voor thuisgebruik die de beweging van het skiën simuleerden. Het geheim van deze apparaten zat in het ontwerp: glijdend, met de juiste hoeveelheid weerstand en de nodige aanpassingen voor elke ski. Een ontwerp dat ervoor zorgde dat de gebruikers echt het gevoel hadden dat ze aan het skiën waren.

Over de jaren heen werd de catalogus van NordicTrack uitgebreid met tientallen modellen van dit soort apparaat waar de sportliefhebbers zo dol op waren. En al snel breidde het zich uit met de productie van een nieuwe lijn crosstrainers die deze unieke door NordicTrack gepatenteerde touch behielden. In het najaar van 1990 bleef het merk haar catalogus uitbreiden met een nieuw gamma loopbanden en andere krachttrainingsapparaten zoals steppers, hometrainers, enz.

Vandaag is NordicTrack het toonaangevende merk van Icon Health & Fitness dat opgericht werd in 1977. Icon beschikt over de meest bekende merken in de industrie zoals Weslo, ProForm of Weider, enz. Eén van de laatste innovaties was de Ifit Live technologie waarmee de gebruikers interactievere trainingen kunnen uitvoeren dankzij de integratie van Google Maps in het systeem.

NordicTrack