Ontdek onze KORTINGEN

Kinomap

Kinomap is een platform dat geogelokaliseerde video's biedt om van uw loopband, hometrainer, crosstrainer of speedbike een krachtig en interactief fitnesstool te maken, om u uw eigen records te proberen verbreken of om het op te nemen tegen vrienden of andere gebruikers.

Alles zien
Kinomap

Top producten Kinomap

Kinomap categorieën

Waarom BH By Kinomap kopen?

Maak van uw loopband, hometrainer, crosstrainer of speedbike een krachtiger en leuker fitnessapparaat. U moet gewoon kiezen tussen de beschikbare geogelokaliseerde video's in BH By Kinomap en trainen maar! Op het scherm zult u uw icoon in beweging zien op de kaart en op de elevatielijn. Uw doelstelling is om het ritme van de originele video te volgen.

Van de beschikbare functies springt de multiplayer modus er het meest uit waarin tot vier spelers kunnen trainen met dezelfde video, kunnen concurreren in tijd en afstand met hetzelfde leaderboard en kunnen praten tijdens de trainingen of wedstrijden dankzij de "voice chat" functie. Bovendien kunt u ook een Kinomap-medewerker worden. U moet gewoon een geogelokaliseerde video opnemen, uploaden en delen met de rest van de community. Dit kan een opname zijn over hoe u naar een bezienswaardigheid kunt geraken, uw favoriete route, enz. Kinomap heeft ook al uw tools ontworpen zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de technische aspecten en u zich alleen maar hoeft te concentreren op datgene dat u wilt opnemen.

Kinomap is beschikbaar voor een compleet gamma fitnessapparaten van BH, en kan bovendien gebruikt worden bij alle andere apparaten met XKIT.

BH By Kinomap