Keiser

Keiser beschikt over een team van experts die ervoor zorgen dat elk product voldoet aan de behoeften van haar klanten, ze bieden een uitgebreid aanbod aan innovatieve producten aan, waarbij de pneumatische fitnessapparaten zich onderscheiden om kracht en uithoudingsvermogen op te bouwen.

Alles zien
Keiser

Top producten Keiser

Keiser categorieën

Waarom Keiser kopen?

· Keiser heeft het allemaal: Keiser biedt een uitgebreid aanbod aan fitnessapparaten aan, gaande van apparaten die de kracht en het uithoudingsvermogen ontwikkelen en verbeteren tot stretchapparaten.

· Innovatieve producten: Sinds haar oprichting heeft Keiser altijd op de voorgrond gestaan van de industrie, met een compleet innovatief productengamma.

· Professionals: Haar medewerkers zijn professionals en werknemers in de industrie van de sector, experts die ervoor zorgen dat elk stuk van het product dat de fabriek verlaat, voldoet aan de behoeften van de klant.

· Meer dan 80 onderzoeken uitgevoerd: Keiser heeft deelgenomen aan meer dan 80 onderzoeken naar krachttraining en het effect ervan op de vergrijzing, en daarom is het uitgegroeid tot marktleider in de behoeften van een vergrijzende bevolking.

· Kwaliteitscontrole: Er wordt een volledige controle uitgevoerd op elk van de producten, waarbij de kleinste fout niet onopgemerkt voorbij gaat. En dat is de reden waarom de werknemers zich erop toeleggen om ervoor te zorgen dat de gebruiker een effectief en kwaliteitsvol product krijgt, bijvoeglijke naamwoorden die het merk Keiser vertegenwoordigen.Geschiedenis van Keiser

Gedurende meer dan 30 jaar heeft Keiser bijgedragen tot de verbetering van de prestaties en de levenskwaliteit van de personen. Maar haar succes is pas 35 jaar geleden begonnen wanneer Dennis Keiser aangeworven werd om de eerste variabele weerstandapparaten te vervaardigen voor een toonaangevende fabrikant.

Een jaar later lanceerde hij ?Commercial Design?, een ingenieursadviesbureau gespecialiseerd in het ontwerp van fitnessapparaten. In 1976 sloot de broer van Dennis Randy zich aan en een jaar later vormden ze Keiser Corporation en in 1978 verkochten de broers de eerste pneumatische fitnessapparaten in de wereld om kracht en uithoudingsvermogen op te bouwen.

keiser