Tot 22 April
6% EXTRA korting op een selectie cardio, kracht en electrostimulatie producten. Kortingscode: EXTRA6

iFit

iFit Live werd opgericht in 1989 en biedt technologie om interactieve fitnesstrainingen uit te voeren. Zodat alle fitness- en gezondheidsactiviteiten zich op een plaats bevinden.

Alles Zien
iFit

iFit categorieën

Waarom iFit Live kopen?

Trainen zal nooit meer hetzelfde zijn

iFit biedt een buitengewone en innovatieve technologie die fysieke activiteiten combineert met dieet en levensstijl. Deze draadloze technologie die training combineert met Google Maps is de ultieme fitnesservaring. Deze ongelooflijke functie biedt nieuwe en spannende mogelijkheden om de wereld te verkennen, te lopen, zich te trainen voor wedstrijden, voor competities, enz. En dit alles vanuit het comfort van uw huis!

Inloggen om de resultaten te zien

De iFit Live technologie detecteert het draadloos thuisnetwerk en het is de enige verbinding tussen internet en het home fitnessapparaat. Alle gepersonaliseerde trainingen worden automatisch op het apparaat gedownload en terwijl men aan het trainen is, worden de resultaten gedownload op iFit.com om het beheer van het online profiel te vereenvoudigen en om de resultaten op te volgen. Als u geen draadloos netwerk heeft thuis, dan kunt u ook de USB-technologie gebruiken die iFit ontworpen heeft.

De workout personaliseren

Dankzij iFit en haar intelligente training zijn de resultaten sneller. Met de iFit-console kan men de doelstellingen, de voortgang en de toekomstige workouts gemakkelijk controleren. Bovendien is er een uitgebreid gamma intensiteitsniveaus zodat de gebruiker gemotiveerd kan worden en zich nog meer inspant om zijn/haar doelstellingen te bereiken.

iFit Live