Hammer

Met meer dan 100 jaar geschiedenis in de sportwereld is Hammer uitgegroeid tot één van de meest prestigieuze merken in de fitnesssector en biedt het cardio-apparaten en functionele krachttrainingsapparaten aan.

Alles zien
Hammer

Top producten Hammer

Hammer categorieën

Waarom Hammer kopen?

· Kwaliteit van de producten: De ontwikkeling van het product verliep in het hoofdkantoor van het bedrijf, in Neu-Ulm (Duitsland) waar de kwaliteit aanwezig is in het volledige productieproces: vanaf de zorgvuldige selectie van materialen tot de opvolging van alle productie- en ontwikkelingsprocessen.

· Uitgebreid productengamma: Het productengamma omvat cardio-apparaten (crosstrainers, ergometers, hometrainers, loopbanden en roeitrainers), multi-fitnesscentra en verschillende banken, naast accessoires zoals halterstangen, gewichten, buikspier- en rugspiervormers.

Het beschikt ook over Finnlo-fitnessapparaten, Hammer-boxproducten, gezondheids- en welzijnsproducten van FinnSpa, enz.

· Internationaal merk: Hammer heeft zich met succes uitgebreid op de internationale markten sinds 1982, en is momenteel actief in meer dan 50 landen wereldwijd.

· Kwaliteitscontrole: Voordat een Hammer Sport-product op de markt wordt uitgebracht, gaat het door verschillende kwaliteitscontroles: hetzij laboratoria, hetzij sporttrainers, om zo de hoogste kwaliteit te verzekeren.

· Voortdurende innovatie: Sinds haar oprichting is Hammer Sport blijven innoveren. Van bij het begin met de ski's en tennisraketten tot de introductie in de fitnessindustrie.

Eenmaal in de fitnessindustrie bleef het vernieuwen zoals bijvoorbeeld met de eerste halter, aluminiumpedalen of het eerste multistation zonder gewichten (met TNT-weerstand in plaats van conventionele gewichten), enz.

Hammer

Geschiedenis van Hammer

Heinrich Hammer, oprichter van het bedrijf Hammer in 1900, heeft zich van Bad Mergentheim naar Erbach (Duitsland) verplaatst. In Erbach trouwde hij met de dochter van de eigenaar van een zagerij, een moment dat het uitgangspunt vormde voor het oprichten van zijn eigen bedrijf.

In 1925 beginnen ze voor de eerste maal met de productie van ski's en tennisraketten maar door de Tweede Wereldoorlog werd de productie en de technologische vooruitgang stopgezet, en het is pas in 1945 dat hij de grootste skiproducent in Duitsland wordt onder het merk "Erbacher" (gevestigd in Erbach).

Na verschillende acties en innovaties zoals 's werelds eerste synthetische ski's of de korte ski's bereikte Erbacher een hoog aanzien op de moderne skimarkt.

In 1982 ontstond Hammer Sport. Een paar jaar later, en dankzij de vele vernieuwende ideeën (zoals de eerste kunststof halter) wordt Hammer Sport geïntroduceerd in de fitnessindustrie en dankzij verdere vernieuwingen heeft Hammer Sport een leidende marktpositie behaald in Duitsland en andere Europese landen.

In 1996 incorporeren ze een nieuw box- en martial arts gamma met 200 verschillende artikelen voor beginners en professionals.

Jaren later, door de groei van Hammer Sport, werd een winkel opgericht in Neu-Ulm (Duitsland) dat over 600 sportartikelen van 5 verschillende categorieën beschikt om 35 landen over de hele wereld te bedienen.

Maar in 2005, na een aantal nieuwe innovaties zoals de aluminiumpedalen, wordt het premiummerk FINNLO geboren, dat zich onderscheidt door de hoge kwaliteit en het uitstekend design in combinatie met tal van functies.

Na de creatie van dit merk en verschillende innovaties is Hammer Sport uitgegroeid tot één van de meest bekende merken in de sector.

Hammer