GoldNutrition

GoldNutrition maakt deel uit van Eco-Nutracêuticos en beschikt over een uitgebreid assortiment natuurlijke en doeltreffende sportvoedingssupplementen die de beste resultaten garanderen in alle sportdisciplines en trainingsfasen.

Alles zien
GoldNutrition

Top producten GoldNutrition

GoldNutrition categorieën

Waarom GoldNutrition kopen?

Verbetert het herstel: Rust is van essentieel belang voor het herstel tussen periodes van fysieke inspanning en/of sportcompetities, maar het is niet altijd mogelijk om een effectief herstel te verkrijgen. Deze supplementen zorgen voor de juiste voedingsstoffen, in de correcte hoeveelheid en op het juiste moment, zodat het herstel sneller gaat.

Vetverlies: Overtollig lichaamsvet is schadelijk voor de gezondheid, maar het lichaam heeft vetmassa nodig, en daarom is het belangrijk om de index binnen de aanbevolen waarden te houden (25-31% voor vrouwen en 18%-25% voor mannen). De supplementen van GoldNutrition bieden al het nodige om dit evenwicht te behouden.

Verhoogde weerstand: De weerstand is een bepalende factor om goede resultaten te bekomen, en om de atleten te helpen om hun fysieke conditie te verbeteren, heeft het merk verschillende producten ontwikkeld voor een efficiënt zuurstofgebruik, om te zorgen voor een adequaat melkzuur- en stikstofmonoxideniveau, om energie te leveren en de doeltreffendheid ervan te verhogen.

Meer energie: De energie is bepalend voor de inspanning, de stemming en doeltreffendheid waarmee de taken worden uitgevoerd. Voor atleten, mensen met bepaalde ziekten of voedingstekorten, kunnen supplementen goed zijn om bepaalde behoeften te vervangen en het energieniveau te verhogen.

Toename van de spiermassa: De toename van de spiermassa wordt gekenmerkt door een toename van het aantal spieren in het lichaam. De aanvoer van voedingsstoffen op het juiste moment, vooral vóór en na de training, is heel belangrijk voor een goede spiergroei. Daarom zijn de supplementen van GoldNutrition nuttig omdat de aanvoer van voedingsstoffen gemakkelijker kan gecontroleerd en gemanipuleerd worden dan via de voeding.

Gold Nutrition

Geschiedenis van GoldNutrition

Eco-Nutracêuticos is een Portugees bedrijf in de sportvoedingssector en werd opgericht in 2000 met als doel om veilige en natuurlijke alternatieven te introduceren in de Portugese markt.

Dankzij de ervaring die men bekomen heeft tijdens het jarenlang verkopen van het sportvoedingsmerk "Twinlab", is het bedrijf beginnen groeien en in 2003 hebben ze de eerste contacten gelegd voor de productie van een eigen merk in deze sector. Zo werd in 2004 GoldNutrition geboren, het eerste Portugese sportsupplementenmerk en één van de meest prestigieuze en bekende in de markt, dat momenteel actief betrokken is bij de ondersteuning en de bevordering van sport (op nationaal en internationaal niveau), zowel via sponsoring van atleten, clubs en teams, als door de constante aanwezigheid op sportevenementen.

GoldNutrition onderscheidt zich door haar kwaliteitsproducten die geformuleerd zijn op basis van wetenschappelijk onderzoek en projecten, en die ontwikkeld zijn in door de EU erkende laboratoria die voldoen aan een internationale kwaliteitsnorm.

Gold Nutrition