Gewichtscontrole

De voedingssupplementen die u nodig heeft om gewicht te verliezen

Alles zien
Gewichtscontrole
Onze bestsellers

Categorieën Gewichtscontrole

Topmerken Gewichtscontrole

Gezonde levensstijlen

Bij fitnessdigital zetten we ons in voor een gezonde levensstijl en daarom hebben we een uitgebreid gamma aan producten die zich perfect aanvullen zodat de gebruiker zijn/haar ideale gewicht bereikt en behoudt. Met de juiste voeding en lichaamsbeweging, is slechts een duwtje in de rug voldoende om onze doelen te bereiken.

Gewichtscontrole is niet alleen een esthetisch probleem, het levert ons voordelen op in termen van gezondheid en het doet ons ongetwijfeld beter voelen. We hoeven alleen maar de mogelijkheden te kennen die de verschillende producten ons bieden en er het maximum uit te halen.

VOORDELEN VAN DE GEWICHTSCONTROLEPRODUCTEN

Het overgewicht, de slechte voedingsgewoonten en lichamelijk inactiviteit zijn de oorzaken van vele kwalen die de gezondheid aantasten en in sommige gevallen hebben ze zelfs psychische gevolgen.

Een aantal voordelen die we verkrijgen dankzij de gewichtscontrole zijn de preventie van ziekten die geassocieerd zijn met een hoog cholesterolgehalte, bloeddruk, bloedsuikerspiegel of cardiale aandoeningen.

Kortom, kiezen voor gezonde voeding, een beetje sport en het geschikte voedingssupplement is onze levenskwaliteit verbeteren.

Gewichtscontrole

Soorten gewichtscontroleproducten

1. THERMOGENICS EN VETMOBILISATORS

De producten in de categorieën "Thermogenics" en "Vetmobilisators" worden vaak gebruikt als vetverbranders maar werken echter op een andere en complementaire manier.

De thermogenics werken door de stofwisseling te activeren, versnellen het energieverbruik en deze komt vrij onder de vorm van warmte. Het zijn samenstellingen met hoge niveaus stimulerende middelen (cafeïne, cayenne-extract, ...), wat de trainingscapaciteit verbetert en voor meer energie zorgt, wat zich gemakkelijk vertaalt in vetverbranding. De vetmobilisators daarentegen zijn lichtere voedingssupplementen dan de voorgaande. Ze helpen ons op een heel andere manier vet te verbranden door het vet te vervoeren binnenin de mitochondria en de oxidatie en het verbruik ervan te bevorderen. Ze gaan de cholesterol en de triglyceriden tegen en stellen de vermoeidheid uit. In deze categorie incorporeren we producten op basis van L-carnitine of CLA (geconjugeerd linolzuur).

We krijgen zeer positieve synergie wanneer we producten gebruiken uit elke categorie en de resultaten kan men relatief snel zien wanneer we ze combineren met sport en een gezonde en evenwichtige voeding.

2. BLOKKERS, SUBSTITUTEN EN DIURETICA

Deze secties omvatten producten voor een meer sporadisch gebruik, zoals specifieke aanvullingen op onze afslankings- of vormingsfasen. Ze kunnen ook probleemloos gecombineerd worden met andere gewichtscontroleproducten.

De substituten zijn bereidingen in poedervorm of in vloeibare vorm die een maaltijd vervangen. Ze moeten gecombineerd worden met caloriearme diëten en ze moeten altijd gecontroleerd worden door een arts of voedingsdeskundige. De blokkers kunnen koolhydraat- of vetblokkers zijn. Voordat men een maaltijd begint, moet men het product innemen zodat het de gewenste macronutriënten (vetten of koolhydraten) blokkeert dat niet door het lichaam zal worden opgenomen. Merk op dat deze niet langdurig gebruikt kunnen worden. Ze zijn geschikt om te voorkomen dat er grote hoeveelheden worden opgenomen bij grote maaltijden of andere specifieke gelegenheden.

In situaties van overgewicht te wijten aan vochtretentie, zijn de diuretica onze beste bondgenoten omdat ze bovendien helpen om ons lichaam vrij te houden van giftige stoffen. De manier om gewicht te verliezen is dus niet gekoppeld aan vetverlies, waardoor ze compatibel zijn met de andere producten die we tot nu toe besproken hebben.

Denk eraan dat elk supplement voor gewichtscontrole gecontroleerd moet worden door artsen of voedingsdeskundigen en dat we de gewenste resultaten niet zullen bereiken als we het niet combineren met gezonde voeding en een beetje sport.

Gewichtscontrole

Gewichtscontrole