Finnlo

Finnlo, merk van de fabrikant Hammer, biedt cardio-apparaten, krachttrainingsapparatuur en accessoires van topkwaliteit.

Alles zien
Finnlo

Top producten Finnlo

Finnlo categorieën

Waarom Finnlo kopen?

· Het is één van de belangrijkste merken in Europa: Vandaag ontwerpt Finnlo specifiek voor de West-Europese markt en is het uitgegroeid tot één van de belangrijkste innovatieve Europese merken.

· Uitgebreid productengamma: Het biedt cardio-apparaten (hometrainers, crosstrainers, roeitrainers, loopbanden, enz.), krachttrainingsstations (multistations, trainings- en krachtbanken, enz.) en accessoires.

· Kwaliteit en ontwerp van producten: Finnlo is zich bewust van de veeleisende vraag en concentreert zich op het aanbieden van de hoogste kwaliteit en het beste ontwerp, die de bepalende factoren zijn voor het succes van het merk.

· Beschikt over de "Finnlo Maximum" lijn: Een lijn fitnessapparaten van hoge kwaliteit, die met de hoogste kwaliteit vervaardigd werden en over uiterst functionele ontwerpen beschikken. Ze zijn dus niet alleen een voor de hand liggende keuze voor de professionele atleten maar ook voor diegene die willen beginnen en hun lichamelijke conditie willen verbeteren.

Finnlo

Geschiedenis van Hammer

Heinrich Hammer, oprichter van het bedrijf Hammer in 1900, heeft zich van Bad Mergentheim naar Erbach (Duitsland) verplaatst. In Erbach trouwde hij met de dochter van de eigenaar van een zagerij, een moment dat het uitgangspunt vormde voor het oprichten van zijn eigen bedrijf.

In 1925 beginnen ze voor de eerste maal met de productie van ski's en tennisraketten maar door de Tweede Wereldoorlog werd de productie en de technologische vooruitgang stopgezet, en het is pas in 1945 dat hij de grootste skiproducent in Duitsland wordt onder het merk "Erbacher" (gevestigd in Erbach).

Na verschillende acties en innovaties zoals 's werelds eerste synthetische ski's of de korte ski's bereikte Erbacher een hoog aanzien op de moderne skimarkt.

In 1982 ontstond Hammer Sport. Een paar jaar later, en dankzij de vele vernieuwende ideeën (zoals de eerste kunststof halter) wordt Hammer Sport geïntroduceerd in de fitnessindustrie en dankzij verdere vernieuwingen heeft Hammer Sport een leidende marktpositie behaald in Duitsland en andere Europese landen.

In 1996 incorporeren ze een nieuw box- en martial arts gamma met 200 verschillende artikelen voor beginners en professionals.

Jaren later, door de groei van Hammer Sport, werd een winkel opgericht in Neu-Ulm (Duitsland) dat over 600 sportartikelen van 5 verschillende categorieën beschikt om 35 landen over de hele wereld te bedienen.

Maar in 2005, na een aantal nieuwe innovaties zoals de aluminiumpedalen, wordt het premiummerk FINNLO geboren, dat zich onderscheidt door de hoge kwaliteit en het uitstekend design in combinatie met tal van functies.

Na de creatie van dit merk en verschillende innovaties is Hammer Sport uitgegroeid tot één van de meest bekende merken in de sector.

Finnlo