Ontdek onze UITVERKOOP

Creatine

Maak uw trainingen completer met de beste creatine supplementen

Alles zien
Creatine
Onze bestsellers

Categorieën Creatine

Topmerken Creatine

Wat is creatine?

Creatine is een aminozuurderivaat met een zeer vergelijkbare moleculaire structuur die zich voornamelijk in de spieren bevindt. Het wordt geproduceerd door het lichaam maar men kan deze stof ook bekomen door het consumeren van levensmiddelen van dierlijke oorsprong (vlees of vis) en ze houdt verband met de energieproductie en ATP-niveaus, de sportprestaties en het uitstellen van de vermoeidheid.

Creatine biedt explosieve en onmiddellijke kracht, werkt als spierhersteller en helpt bij de vergroting van de spiermassa. Er bestaan basisformules met verschillende soorten creatine (monohydraat, ethyl ester en kre alkalyn) en meer complexe combinaties van eiwitten of aminozuren om te voldoen aan een grote vraag volgens de behoeften van de consument.

creatine

Soorten creatine

Monohydraat: De creatine bij uitstek, veel gebruikt onder de atleten omdat het helpt om de kracht te verbeteren, bij spierherstel en de spiermassa. Het stelt de vermoeidheid uit en in combinatie met proteïnen of aminozuren zoals de arginine levert het ongelooflijke resultaten op.

Ethyl ester: Wij zijn bezig met het opnemen van producten in deze subcategorie. Het zijn zeer interessante producten door hun grotere biologische beschikbaarheid en ze zorgen bovendien voor een snellere toename van creatine in de spieren, wat zorgt voor een direct resultaat zonder dat er een laadproces nodig is.

Kre alkalyn: De kre alkalyn creatinesupplementen geven betere resultaten in termen van vloeistofretentie ten opzichte van de monohydraatcreatine. Ze hebben een hogere PH, wat zorgt voor een tragere opname en conversie, waardoor ze langer meegaan en ze stabiel zijn totdat ze volledig geabsorbeerd worden door de spiercellen.

creatine