Tot 22 April
6% EXTRA korting op een selectie cardio, kracht en electrostimulatie producten. Kortingscode: EXTRA6

Bruce Lee

Bruce Lee Fitness heeft een uitgebreide collectie en biedt producten van hoge kwaliteit zoals banken, boxhandschoenen, springtouwen en veel meer, gericht op het trainen van de verschillende spiergroepen in individuele trainingsstations.

Alles zien
Bruce Lee

Top producten Bruce Lee

Bruce Lee categorieën

Waarom Bruce Lee kopen?

Het merk Bruce Lee biedt alle voorzieningen om een zo compleet mogelijke training thuis uit te voeren door apparaten en verschillende accessoires te bieden om de verschillende spiergroepen te trainen in individuele trainingsstations.


Geschiedenis van Bruce Lee

Bruce Lee leerde Walter Marcyan (oprichter van Marcy) kennen in 1972, één van de eerste voorstanders van krachttraining om de atleten te helpen hun sportieve en fysieke prestaties te verbeteren.

Bruce was vooral geïnteresseerd in het "Trainingscircuit van Marcy", een ontdekking van Walter om thuis te trainen. Deze training bestond in het trainen van de verschillende spiergroepen in individuele trainingsstations. Dit principe werd geïntroduceerd in de overtuigingen van Bruce Lee zelf en, zoals hij zelf bevestigde, "drukte het zijn totale fysieke vorm uit".

Bruce bestelde onmiddellijk dit Circuit omdat hij wist dat hij hiermee een trainingsroutine kon uitvoeren waarmee hij alle spiergroepen op een nauwkeurige, doeltreffende en efficiënte manier kan trainen. En hiermee ontwikkelde hij een uitgebreid trainingsprogramma waarmee hij de meest iconische lichaamsbouw in de filmgeschiedenis kon vormen.

bruce lee