Bowflex

Bowflex werd ontwikkeld in 1986 en is een van de beste en meest erkende merken in de fitnesssector. Haar producten worden vervaardigd met de beste materialen en zijn van uitstekende kwaliteit en zijn onmisbare tools voor zowel amateurs als professionals om hun fitnessdoelen te bereiken en een gezonde levensstijl na te leven.

Alles zien
Bowflex

Top producten Bowflex

Bowflex categorieën

Waarom een Bowflex kopen?

Bowflex is een bedrijf waarin reeds meer dan een miljoen mensen geloven en sinds de afgelopen 25 jaar wordt het gezien als een van de leveranciers met de meest doeltreffende fitnessapparatuur voor thuisgebruik. Dit merk heeft een productlijn van een hoge kwaliteit waarin vooral de SelectTech halters opvallen.

Met deze halters kan men de weerstand aanpassen met slechts een draai aan de knop, waardoor de gebruiker geleidelijk zijn/haar trainingen kan aanpassen. Daarom beschikt Bowflex over een van meest efficiënte en flexibele krachttrainingen. Afhankelijk van het model vervangen de SelectTech halters 15 tot 17 gewichten door een enkel accessoire, wat in grote mate de oefeningen en de opslag van de producten vergemakkelijkt.

Bowflex