Kerst: Ontdek onze aanbiedingen om het hele jaar door fit te zijn

BH

BH is de enige producent van sportapparatuur wereldwijd die aanwezig is in alle fitnesssegmenten. Het beschikt over een uitstekend kwaliteitscontroleteam en een visionaire R&D afdeling die ervoor zorgen dat het zich elk jaar positioneert in de Top 10 van wereldwijde fitnessproducenten.

Alles zien
BH

Top producten BH

BH categorieën

Waarom BH kopen?

BH Home Fitness onderscheidt zich door het aanbieden van een volledig gedifferentieerd productengamma die momenteel niet worden aangeboden door andere producenten van de fitnessmarkt:

i.Concept By BH met Dual Systeem: Systeem met een dubbel voordeel. Langs de ene kant kan men met i.Concept genieten van 100% interactieve en motiverende trainingen, dankzij een tablet of smartphone en de specifieke Apps van de beschikbare trainingen. De gebruiker kan het zelfs opnemen tegen andere gebruikers met Apps zoals BH By Kinomap. (Momenteel zijn er 8 Apps beschikbaar en er worden nieuwe ontwikkeld). Aan de andere kant stelt het Dual-systeem de gebruiker, die een apparaat koopt met LCD-scherm, in staat om in de toekomst een Bluetooth-module te kopen die ervoor zal zorgen dat het apparaat een i.Concept-model wordt.

OS Outdoor Series: Compleet assortiment bestaande uit een loopband, een speedbike en een crosstrainer waarmee men trainingen buitenshuis kan doen; wanneer het regent, sneeuw of wanneer de zon schijnt. Dit is mogelijk dankzij een speciale bescherming van OS Outdoor Series waarmee het apparaat niet beschadigd wordt buitenshuis bij ongunstige weersomstandigheden.

Triathlon Series: Compleet assortiment bestaande uit een loopband, een speedbike en een vibrerend platform dat zal instaan voor de verrukkingen van alle triatleten, gaande van beginnersniveau tot professioneel niveau, aangezien deze apparaten werden ontwikkeld in overeenstemming met uw ergonomische behoeften en trainingsprogramma's (hartslagreeksen, hellingshoek, tijd, enz.)

Traditionele indoorfitness: Compleet gamma cardio-, fitness- en bodybuildingsapparaten ontworpen voor elk type gebruiker, afhankelijk van de fysieke conditie, het gewicht, de hoogte, de leeftijd of het budget.

BH

Geschiedenis van BH

BH begon deze fitnessapparaten, concreet hometrainers, te produceren in 1969, en in 1985 richtte het het bedrijf Exercycle op om zich te specialiseren in fitness. Twee jaar later was het reeds het eerste bedrijf in Europa dat het elektronische scherm introduceerde in haar producten. In datzelfde jaar, in 1987 heeft het het eerste fitnessapparaat geproduceerd.

In 1996 begon het bedrijf met de productie van fitnessapparaten voor professioneel gebruik, en tussen 2000 en 2004 vonden er verschillende uitbreidingsfasen plaats, waaronder het magazijn, de R&D-afdeling en de productieketen, de kantoren en het magazijn van het afgewerkte product.

In 2009, ontwikkelt en patenteert BH het A-Wings systeem, waarmee het de eerste loopbanden voor thuisgebruik kon lanceren op de markt met dezelfde prestaties als de loopbanden voor professioneel gebruik. Een jaar later werden er nieuwe technologieën uitgebracht die rekening houden met het milieu, en in 2011 en voortbouwend op het voorstel van de vermindering van het energieverbruik, verschijnt de Eco-Mode technologie, waarmee het energieverbruik gereduceerd wordt tot 25% in dit soort apparaten. Nadat men datzelfde jaar ingespeeld had op de Triathlon en de Gama Triathlon Series gecreëerd had, een groeiende discipline, veroorzaakt BH een revolutie op de markt in 2012 met het i.Concept By BH Fitness (een nieuwe productlijn die de gezondheid en entertainment combineert) om schermen te creëren die compatibel zijn met iOS-apparaten van Apple.

In 2013 lanceerde men het OS Outdoor Series gamma voor buitengebruik en de revolutionaire i.Concept technologie, en in 2014 verkreeg men niet alleen de prestigieuze "European Consumer Choice" prijs voor de fiets van speedbikes BH H932 i.Spada, maar lanceert BH bovendien de i.Concept Ready technologie voor dual apparaten en de BH App By Kinomap.

BH