Ontdek onze KORTINGEN

Amix

Amix Nutrition, een merk gespecialiseerd in het voedingsveld en het sportsupplementenveld, onderscheidt zich door haar gebruik van kwaliteitsvolle ingrediënten en grondstoffen, maar ook door het aanwenden van de meest geavanceerde technologieën in de ontwikkeling van haar producten.

Alles zien
Amix

Top producten Amix

Amix categorieën

Waarom Amix kopen?

· Snelle groei: dankzij haar snelle groei en de distributie van haar verkoop van haar high-performance producten is Amix uitgegroeid tot één van de meest gerespecteerde producenten op het gebied van voeding en sportvoeding in heel West-Europa.

· Nieuwste technologieën: al van bij haar oprichting zocht Amix ernaar om de beste te zijn door ingrediënten van de hoogste kwaliteit en de nieuwste technologieën te gebruiken in al haar producten.

· Onderzoek in haar producten: dankzij haar onderzoeken worden haar producten constant verbeterd, zowel het vermogen van de producten als de prestaties. Bovendien biedt men betere smaken aan in het volledige gamma.

· Nieuwste ontwerpen: het Amix-assortiment heeft een futuristisch en innovatief ontwerp, wat ervoor zorgt dat het productportfolio zich nog meer gaat onderscheiden.

· Helpt om uw doelstellingen te bereiken: Amix voldoet aan alle behoeften van de sporters, wellnessliefhebbers, fitnessfans en professionele bodybuilders voor wie het merk ongetwijfeld alle vooropgezette doelen helpt te bereiken.

amix

Geschiedenis van Amix

"Large Fitness" werd opgericht in Manchester (Verenigd Koninkrijk) in het jaar 2003 door de huidige eigenaar en voorzitter als een bedrijf dat sportvoedingsproducten vervaardigt voor atleten die op zoek zijn naar een maximale fysieke veeleisendheid. Na een uitgebreid onderzoek naar een nieuw product en ontwerp en bronnen van nieuwe ingrediënten van topkwaliteit hebben het bedrijf en haar belangrijkste merk "Amix Nutrition" de meest veeleisende consumenten van heel Europa veroverd.

Hun zoektocht naar de perfectie en het gebruik van geavanceerde en innovatieve wetenschappelijke technieken hebben ervoor gezorgd dat Amix een pioniermerk is in haar sector, waardoor het volgelingen blijft bijkrijgen en steeds populairder wordt, zowel door het gebruik van eenvoudige en elementaire formules als door de speciale, intense en volledige mengelingen van haar producten.

amix