QNT

QNT (Quality Nutrition Technology) wordt erkend als één van 's werelds belangrijkste fabrikanten van voedingssupplementen van topkwaliteit. Momenteel verkoopt het merk haar producten in meer dan 50 landen in Europa, het Midden-Oosten, Azië en de Verenigde Staten.

Alles zien
QNT

Top producten QNT

QNT categorieën

Waarom QNT kopen?

QNT (Quality Nutrition Technology) ontwikkelt sportvoedingsproducten die wetenschappelijk getest zijn om de sporters, atleten en bodybuilders van overal ter wereld meer kracht en prestaties te geven. Om het beste product te verkrijgen en een ongeëvenaarde smaak te bekomen, werkt het samen met onderzoekers en atleten en gebruikt het ingrediënten van topkwaliteit in de faciliteiten met de ISO 9001-, GMP-, HACCP- en EFSIS-norm.

  • De productiecentra van QNT draaien rond drie assen:
  • 1) Haar hoofdfabriek in België die zich toelegt op de productie van de producten die op Europees niveau worden gedistribueerd en op de Europese distributie van bepaalde voedingssupplementen die geproduceerd worden in de Verenigde Staten.
  • 2) De producten die bestemd zijn voor de Amerikaanse markt worden geproduceerd in de Verenigde Staten.
  • 3) In de vestiging in India worden de producten geproduceerd die specifiek ontwikkeld werden voor de Aziatische markt en zij distribueren ook de Amerikaanse en de Europese producten.

Alle producten van QNT worden geproduceerd in overeenstemming met de lokale wetgeving en de hoogste normen van de landen van bestemming, en de labels worden bepaald op basis van de bestaande wetgeving.

QNT

Geschiedenis van QNT

Sinds 1988 was QNT het eerste Europese bedrijf dat voedingssupplementen in Europa vervaardigde met een Amerikaanse licentie. Eerst was het bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van energie- en proteïnedranken maar in 1992 heeft het een grote stap gezet met de creatie van "Isopure", een merk dat momenteel wereldwijd bekend is.

De creatie en de ontwikkeling van QNT is gebaseerd op de technische kennis van haar baas Fabien Debecq. Fabien, een ex-bodybuilder en 20 jaar Europees kampioen heeft een grote kennis ontwikkeld op het gebied van de sportvoeding. Kennis die hij gebruikt heeft om, wat vandaag bekend staat als QNT (Quality Nutrition Technology), te creëren.

QNT