Tot 23 September
6% EXTRA korting op een selectie cardio, kracht en electrostimulatie producten. Kortingscode: EXTRA6

Optimum Nutrition

Optimum Nutrition is een Amerikaans merk dat deel uitmaakt van de wereldwijde groep voedingsingrediënten Glanbia en biedt een uitgebreid gamma aan kwaliteitsvolle sportvoedingsproducten.

Alles zien
Optimum Nutrition

Top producten Optimum Nutrition

Optimum Nutrition categorieën

Waarom Optimum Nutrition kopen?

Optimum Nutrition, Inc. (ON), bedrijf dat deel uitmaakt van Glanbia (wereldwijde groep van kaas en andere voedingsingrediënten), werkt met twee premium sportvoedingsmerken: Optimum Nutrition en American Body Building (A.B.B.). Beide merken bieden een zeer complete lijn bereide supplementen en klaar om te drinken (Ready To Drink) in poedervorm, repen en capsules.

Met vestigingen in Aurora (Illinois), Walterboro (South Carolina) en Sunrise (Florida) is Optimum Nutrition één van de weinige sportvoedingsbedrijven die in alle productcategorieën vervaardigt. Sinds 1986 is Optimum Nutrition altijd betrokken geweest bij het fabricageproces om de hoogste kwaliteitsnormen te handhaven. Voordat ze een machine aanzetten in hun installaties om de producten te vervaardigen, hebben hun professionals er eerst op toe gezien dat de grondstoffen van de beste kwaliteit waren. Optimum Nutrition voert werkelijk alle processen van de selectie van ingrediënten uit, kwaliteitscontrole, labo- en fabricagetesten omwille van één enkele reden: om je de meest kwaliteitsvolle sportvoedingsproducten aan te bieden.

Het bedrijf werd geboren met als doelstelling om de beste kwaliteit aan te bieden op de markt, en het bedrijf legt zich hier dan ook op toe en werkt hier voortdurend aan.

optimum