Olive

Olive Fitness, een merk dat behoort tot de groep Aerobic & Fitness, biedt een uitgebreid gamma aan fitnessmateriaal. O?live voldoet aan de behoeften van al haar klanten met specifieke producten die zich onderscheiden door hun functionaliteit, kwaliteit, comfort en diversiteit.

Alles zien
Olive

Top producten Olive

Olive categorieën

Waarom Olive kopen?

· Marktleider: Aerobic & Fitness, het bedrijf waartoe het merk Olive behoort, is een leider op de Spaanse markt met meer jaren ervaring.

· Verschillende merken: Bovendien distribueert Aerobic & Fitness ook verschillende merken zoals BOSU, Purmotion, Align-Pilates, enz.

· De klant, eerste prioriteit: Olive heeft als doel om te voldoen aan de vereisten van de klanten en de specificaties van de markt wat functionaliteit, kwaliteit, comfort en diversiteit betreft, en biedt bovendien onmiddellijke oplossingen aan de klant.

· Uitgebreid productengamma: Olive werd ontworpen in Barcelona en biedt een uitgebreid gamma aan producten voor de belangrijkste fitnesscategorieën zoals: body mind, gevecht, vrije gewicht, prestaties, snelheid en behendigheid, trainingsgebieden, enz.

· Steun aan de fitnessindustrie: Het biedt bovendien de nodige steun aan de industrie door het aanbieden van trainingen en educatieve programma's met de beste leiders in de industrie.

Olive

Geschiedenis van Olive

Aerobic & Fitness, aanwezig op de Spaanse markt sinds 1991, ontwerpt apparaten en materiaal voor het beoefenen van fitness, land- en wateractiviteiten en Body-Mind technieken. Momenteel is het bedrijf marktleider in Spanje, Portugal en Andorra. Aerobic & Fitness heeft een team dat werkt om innovatie en kennis bij te dragen aan alle professionals en liefhebbers van lichamelijke activiteiten en gezondheid. Hiervoor biedt het de beste sportfaciliteiten op basis van de beste concepten, ideeën en trends.