Kerst: Ontdek onze aanbiedingen om het hele jaar door fit te zijn

Weider

Weider onderscheidt zich voor haar uitmuntendheid in elk team die het creëert. Deze teams vormen een uitgebreide, professionele catalogus vol producten met de beste en nieuwste technologie die er op de markt beschikbaar is en die door hun veelzijdigheid, heel nuttig zijn voor krachttraining.

Alles zien
Weider

Top producten Weider

Weider categorieën

Waarom Weider kopen?

Gedurende haar 50-jarige geschiedenis heeft Weider talloze prijzen gekregen voor haar cardiovasculaire en krachttrainingsproducten en Weider toont een sterke inzet voor uitmuntendheid bij elk van de onderdelen die het vervaardigt. De apparaten van Weider die geavanceerde functies hebben, zijn voorzien van intelligente designs die de gebruikers toelaten om hun eigen lichaamsgewicht te gebruiken als een krachtinstrument. Bovendien kent Weider als specialist in de techniek van bodybuilding haar gebruikers en haar behoeften waardoor het een productenlijn gecreëerd heeft die op hen afgestemd is, zowel voor amateurs als professionals, zodat iedereen het perfecte hulpmiddel kan vinden voor zijn/haar trainingen.


Geschiedenis van Weider

Weider is een merk dat deel uitmaakt van Icon Health & Fitness, dat opgericht werd in 1977. Icon beschikt over de meest bekende merken in de industrie: NordicTrack, Weslo of Proform. Eén van de laatste innovaties was de Ifit Live technologie waarmee de gebruikers meer interactieve trainingen kunnen uitvoeren dankzij de integratie van Google Maps in het systeem.

NordicTrack