Ontdek onze KORTINGEN
terug
Weegschaal Tanita BC-601
Levering 2 - 3 werkdagen
€ 299,00 € 189,99

Weegschaal Tanita BC-601

Nummer 4 van de meest verkochte Lichaamsanalyse weegschalen
Levering 2 - 3 werkdagenMeer dan 10 beschikbaar
€ 299,00 € 189,99

Gratis bezorging vanaf € 50

Weegschaal Tanita BC-601 Tanita Deze monitor, inclusief SD kaart, stelt u in staat om de effectiviteit van uw fitnessprogramma te evalueren en zonodig aan te passen. Lichaamsanalyse weegschalen TA0032 10001143

Eigenschappen Weegschaal Tanita BC-601


De nieuwe segmentale lichaamssamenstellingsmonitor Tanita BC601 beschikt over de BIA (Bio-elektrische Impedantie Analyse) methode die de lichaamssamenstelling meet met wetenschappelijk bewezen nauwkeurigheid, door lage en veilige elektrische signalen door het lichaam te sturen.

Deze mooi uitgevoerde weegschaal meet het spier- en vetgehalte en in combinatie met de totale lichaamsmetingen zal deze monitor u in staat stellen om de effectiviteit van uw fitnessprogramma te evalueren en zonodig aan te passen.


Eigenschappen

 • 8 nauwkeurige electrode BIA techniek
 • Weergave van botmassa
 • Weergave BMI (Body Mass index)
 • Dagelijkse weergave verbruikte calorieen in rust
 • Vochtpercentage
 • Weergave gezond orgaanvet
 • Segmentele uitlezing (armen, benen en romp) van het vetpercentage
 • Segmentele uitlezing (armen, benen en romp) van de spiermassa
 • De resultaten kunnen op een SD-kaart opgeslagen worden en daarna in een Microsoft Excel spreadsheet uitgelezen worden
 • Atleet- en gastfunctie
 • Weegvermogen 150 kg / 100 g indeling
 • 4 geheugentoetsen voor gegevensopslag van 4 personen
 • Functie "alleen wegen"
 • Ook voor kinderen vanaf 7 jaar (i.v.m. bepalen vetpercentage)
 • Vergelijking van het gemeten lichaamsvetpercentage met de gemiddelde waarde van een overeenkomstig gezond persoon in dezelfde leeftijdscategorie

N.B.: Dit apparaat niet te gebruiken door personen die een inwendig elektronisch apparaat dragen, zoals bijv. een pacemaker. Deze weegschaal kan de werking van een dergelijk apparaat beïnvloeden.

Dé gids om uw lichaam beter te kennen

Productvergelijking Weegschaal Tanita BC-601

Scroll om meer producten te bekijkenScroll om meer producten te bekijken

Belangrijkste eigenschappen
Prijs€ 299,00€ 189,99
Prijs€ 239,00€ 199,99
Prijs€ 259,00€ 189,00
Prijs€ 199,95€ 184,99
BezorgingLevering 2 - 3 werkdagen
BezorgingLevering 2 - 3 werkdagen
BezorgingLevering 2 - 3 werkdagen
BezorgingLevering 2 - 3 werkdagen
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
MerkTanita
MerkTanita
MerkTanita
MerkTanita
Gewicht3,15 Kg
Gewicht3,52 Kg
Gewicht2,5 Kg
Gewicht2,6 Kg
Garantie3 jaar
Garantie3 jaar
Garantie3 jaar
Garantie5 jaar
Belangrijkste eigenschappen
In segmentenJa
In segmentenJa
In segmentenNee
In segmentenNee
Vet %Ja
Vet %Ja
Vet %Ja
Vet %Ja
SpiermassaJa
SpiermassaJa
SpiermassaJa
SpiermassaJa
Gegevens uit te lezen.Ja
Gegevens uit te lezen.Nee
Gegevens uit te lezen.Ja
Gegevens uit te lezen.Ja
Water %Ja
Water %Ja
Water %Ja
Water %Ja
Visceraal vetJa
Visceraal vetJa
Visceraal vetJa
Visceraal vetJa
BotmassaJa
BotmassaJa
BotmassaJa
BotmassaJa
Metabolische leeftijdJa
Metabolische leeftijdJa
Metabolische leeftijdJa
Metabolische leeftijdJa
BMIJa
BMIJa
BMINee
BMIJa
BMRJa
BMRJa
BMRJa
BMRJa
Elektroden8
Elektroden8
Elektroden4
Elektroden4
AtleetstandJa
AtleetstandJa
AtleetstandJa
AtleetstandJa
DCIJa
DCIJa
DCIJa
DCINee

Bezorgen Weegschaal Tanita BC-601

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdLevering 2 - 3 werkdagen
 • VoorraadMeer dan 10 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Als je je bestelling vóór 14.30 uur (maandag t/m vrijdag) plaatst en op hetzelfde moment betaalt, zullen we deze dezelfde dag verzenden.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • 3 jaar
 • officieel dealer

Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.

Tanita fabriceert weegschalen en body composition analyzers voor zowel de professionele als de consumentenmarkt. Tenzij aangegeven dat het gaat om een product specifiek voor SemiProfessional of Professional gebruik zijn de Tanita producten aangeboden door fitnessdigital geschikt voor consumenten. Dat wat wil zeggen dat de garantie vervalt wanneer de factuur op naam van een bedrijf staat of wanneer het product op professionele wijze gebruikt wordt.Garantie

fitnessdigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

garanderen dat:

 • Het product nieuw is.
 • Het product in de originele verpakking zit.
 • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk.

Het merk

tanita

Gedurende meer dan 70 jaar, heeft Tanita Corporation (Japan), producten van hoge kwaliteit geproduceerd. In de laatste 40 jaar echter, zijn weegschalen en Body Composition Analysers de speer van het bedrijf geworden.

In 1992 produceert Tanita als eerste, weegschalen die ook de lichaams-samenstelling kan meten. Wereldwijd zijn er al meer dan 25 miljoen exemplaren verkocht en daarmee is Tanita wereldmarktleider als producent en ontwikkelaar van Body Composition Analysers.

De specifieke Tanita BIA-methode (Bioelectrical Impedance Analysis) is de meest eenvoudige en snelste van alle huidige meetmethoden en geeft het minste ongemak. Het meet de elektrische weerstand (impedantie) van het lichaam, waardoor vervolgens het lichaamsvetpercentage kan worden berekend. Als de te meten persoon met blote voeten op de voetelektroden van het weegplateau gaat staan, wordt er een niet voelbaar en ongevaarlijk zwakstroomsignaal door het lichaam gestuurd. De Tanita rekent dit direct na de meting razendsnel uit, zodat het na enkele seconden in het display kan worden afgelezen.

De nauwkeurige Body Composition Analysers van Tanita zijn het resultaat van meer dan 15 jaar wetenschappelijk onderzoek naar BIA en lichaamssamenstelling in samenwerking met de meest gerenommeerde onderzoekscentra overal ter wereld.

tanita

Betaalmogelijkheden Weegschaal Tanita BC-601

iDealZonder extra kosten

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder remboursZonder extra kosten

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

CreditcardZonder extra kosten

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPalZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Vraag aan expert over Weegschaal Tanita BC-601

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
12 Vragen 12 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

12 Vragen
Ik wil de weegschaal tanita bc 601 proffesioneel gebruiken en de weegresultaten voor ongeveer 100 verschillende personen bijhouden in excel. Is deze weegschaal en software hiervoor geschikt? Of ben ik beperkt met deze weegschaal tot 4 personen?Vraag van Rick de hass uit WinschotenWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

Hallo, Nee, helaas niet. Onze Tanita weegschalen zijn voor thuisgebruik, niet voor professioneel gebruik. Een belangrijk verschil met de andere modellen van Tanita is dat de BC601 inclusief SD kaart geleverd wordt, dit stelt u in staat om de effectiviteit van uw fitnessprogramma te evaluer. De informatie wordt automatisch op de kaart opgeslagen en u kunt deze informatie vervolgens op de PC downloaden. Dit model heeft een geheugen voor 4 gebruikers, hiervoor heeft u 4 knoppen. Als u met meer dan 4 personen de wegschaal gebruikt, moet u gegevens wissen. De gegevens worden automatisch opgeslagen op de SD kaart en kunnen in EXCEL op uw computer gedownload worden. Wineke Beantwoord door FitnessDigital.com

Ik twijfel tussen de tanita 601 en de 545. Is de 601 beter dan de 545 voor gebruik als welzijnscoach en met welke kan ik het meest meten en nauwkeurigheid!?Vraag van Luc Bortels uit SpalbeeklWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

Hallo, Een belangrijk verschil is dat de BC601 inclusief SD kaart geleverd wordt, dit stelt u in staat om de effectiviteit van uw fitnessprogramma te evaluer. De informatie wordt automatisch op de kaart opgeslagen en u kunt deze informatie vervolgens op de PC downloaden. De BC545 heeft deze mogelijkheid niet. BC601 heeft een geheugen voor 4 gebruikers, hiervoor heeft u 4 knoppen. Als u met meer dan 4 personen de wegschaal gebruikt, moet u gegevens wissen. De gegevens worden automatisch opgeslagen op de SD kaart en kunnen in EXCEL op uw computer gedownload worden. Wineke Beantwoord door FitnessDigital.com

Geachte, wat is het verschil tussen de Tanita bc 601 en de BC 545N? MvgVraag van jelke uit PeerWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

Hallo, Een belangrijk verschil is dat de BC601 inclusief SD kaart geleverd wordt, dit stelt u in staat om de effectiviteit van uw fitnessprogramma te evaluer. De informatie wordt automatisch op de kaart opgeslagen en u kunt deze informatie vervolgens op de PC downloaden. De Tanita BC545N Segmental Body Composition Monitor meet niet zoals andere weegschalen met lichaamsanalyse slechts het onderlichaam, echter ook de arm- en rompsegmenten. Wineke Beantwoord door FitnessDigital.com

Geachte, Is bij deze weegschaal een sd kaartje bijgeleverd? Ook las ik bij de recensies dat er een pc programma bijgeleverd was om de grafieken in ecxel te kunnen bekijken. Klopt dit? Alvast hartelijk dank, MvgVraag van jelke uit PeerWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

Hallo, Dat klopt, BC601 wordt geleverd met SD kaart, dit stelt u in staat om de effectiviteit van uw fitnessprogramma te evaluer. De informatie wordt automatisch op de kaart opgeslagen en u kunt deze informatie vervolgens op de PC downloaden. U kunt de software hier downloaden: http://www.tanita.eu/products/catagory/detail/software/87-bodyvision-software.html Dit is een trail versie die iedere maand opdate nodig heeft. Ook kunt u deze vinden in de website van Gmon, in dit geval is update niet nodig, maar deze dient betaald te worden. U kunt ook de nieuwe my.tanita.eu website probaren. WinekeBeantwoord door FitnessDigital.com

Hoe bepaal je welk activiteitenlevel je moet gebruiken? 1, 2 of 3.... is dat of iemand 1 x sport, 2 x of 3 x per week? En wat als iemand 5 x per week sport? Vraag van Connie uit SerooskerkeWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

Hallo, Level 1 is voor een niet actieve lifestyle, dus vrijwel geen beweging, level 2 voor mensen die regelmatig aan beweging doen, dus low intensity maar wel met sport, level 3 is voor volwassenen die intens trainen. WinekeBeantwoord door FitnessDigital.com

wat is een activiteitsnummer die moet je bij 5 ingeven? we hebben ook geen handleiding ontvangen maar op internet opgevraagd, klopt dat?Vraag van Rita Ramsodit uit utrechtWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

Hallo, Dit is de handleiding:http://www.tanita.eu/fileadmin/user_upload/Documenten/PDF/BC-601%20Instruction%20Manual.pdf Wat u in moet voeren is het volgende: Niveau 1: Lifestyle: voor inactieve mensen (geen of weinig beweging) Niveau 2: Lifestyle: min of meer actief (geen intensieve trainingen en slechts af en toe) Niveau 3: Volwassen persoon die mee doet in intensieve trainingen (op pag. 23 kunt u de difinitie van Tanita vinden). WinekeBeantwoord door FitnessDigital.com

Ik wil graag weten hoe ik de SD card kan gebruiken op een Apple. Vraag van van Kimmenaede uit BaarnWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

Hallo, De gegevens worden automatisch opgeslagen op de SD kaart en kunnen in EXCEL op uw computer gedownload worden. - Bodyvision werkt enkel met Windows. Voor gebruik met Android en Apple bestaat een gratis download, dit is de link, deze is geschikt voor alle modellen. http://www.weightcheckers.com/en/ WinekeBeantwoord door FitnessDigital.com

Is de software voor de BC 601 ergens te downloaden ? Ben mijn SD-card kwijt.Vraag van Chris Jooren uit WaddinxveenWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

Ja hoor, hier kunt u deze downloaden: http://www.tanita.eu/products/catagory/detail/software/87-bodyvision-software.html Wineke Beantwoord door FitnessDigital.com

Tot welk gewicht kan de weegschaal gebruikt worden.Vraag van Claudia Runderkamp uit VolendamWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

Hallo, Alle Tanita weegschalen die wij verkopen kunnen max. 150kg verdragen, behalve de BC-587, deze kan t/m 200kg gebruikt worden. WinekeBeantwoord door FitnessDigital.com

Beste ,ben zelfstandig in bijberoep Zou graag dit toestel gebruiken ,maar heb een 20 a 30 klanten ,is het mogelijk om alle personen iedere maand opnieuw te wegen en laten opslaan op sd kaart en vervolgens op te slaan in exel mvg kevin Vraag van Verstraete kevin uit bruggeWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

Hallo, BC-601 heeft een geheugen voor 4 gebruikers, hiervoor heeft u 4 knoppen. Als u met meer dan 4 personen de weegschaal gebruikt, moet u gegevens wissen. De gegevens worden automatisch opgeslagen op de SD kaart en kunnen in EXCEL op uw computer gedownload worden. WinekeBeantwoord door FitnessDigital.com

Ik zou graag een tanita BC601 kopen maar kan ik verschillende personen op 1 SD-kaart plaatsen en worden de oude gegevens gewist? gr KoenVraag van Koen Vanden Eynde uit roeselareWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

Hallo, BC-601 heeft een geheugen voor 4 gebruikers, hiervoor heeft u 4 knoppen. Als u met meer dan 4 personen de weegschaal gebruikt, moet u gegevens wissen. WinekeBeantwoord door FitnessDigital.com

Hallo ik heb een technische vraag : mijn Tanita weegschaal van dit model staat op lb en zou dit graag terug omzetten naar kg's hoe moet ik dit doen?Vraag van Evelyn Putman uit MarkeWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

Aan de onderkant van de Tanita zit een knop waarmee u kunt kiezen voor wegen in kilos of lb. Beantwoord door FitnessDigital.com

12 Vragen

Beoordelingen van klanten over Weegschaal Tanita BC-601

5 Sterren
84 %
(61)
4 Sterren
12 %
(9)
3 Sterren
1 %
(1)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
1 %
(1)

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

72 Klantbeoordelingen
vetpercentage niet nauwkeurg

Op zich een handige weegschaal maar de nauwkeurigheid van het meten van vetpercentage laat te wensen over. Ik begon er aan te twijfelen en liet andere mensen (professioneel bodybuilders) erop staan. Zij hadden een vetpercentage rond de 10%. Volgens de weegschaal van Tanita was hun vetpercentage 22%??? Aangezien het vetpercentage nou juist een belangrijke indicator is, stelt de onnauwkeurigheid van het meten teleur. Verder een degelijk apparaat

fitnessdigital reageert

Hallo, De waarden zijn verschillend op verschillende momenten van de dag, dit wordt afgestemd op uw metabolisme en is normaal. Tanita raadt aan de metingen vóór het avondeten te doen, en indien mogelijk steeds op hetzelfde tijdstip. Voor een optimale afleesnauwkeurigheid raden wij u aan om uw gewicht en lichaamsvetpercentage te bepalen zonder kleren aan en onder dezelfde vochtcondities. Als u uw kleren niet uitdoet, moet u altijd uw sokken of nylons uittrekken en ervoor zorgen dat uw voetzolen schoon zijn voordat u op de weegschaal stapt. Zorg ervoor dat uw hielen zich in een lijn bevinden met de elektrodes op de weegschaal. Uw voeten mogen groter zijn dan het weegplateau - nauwkeurige aflezingen kunnen nog steeds verkregen worden zelfs als uw voeten buiten de weegschaal uitsteken Het beste is om op dezelfde tijd van de dag uw gewicht en lichaamsvet te bepalen. Probeer om drie uur na het opstaan, eten, of inspannende lichaamsoefeningen te wachten met het nemen van metingen. Alhoewel aflezingen onder andere omstandigheden niet dezelfde absolute waarden vertegenwoordigen, zijn ze nauwkeurig voor het bepalen van fluctuaties mits de metingen regelmatig worden uitgevoerd. Vergelijk het gewicht en lichaamsvetpercentage dat onder dezelfde condities over een bepaalde periode van tijd werd bepaald om uw voortgang te beoordelen. Wineke

 • 17 van de 19 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
Weegschaal Tanita BC-601
55
5 Sterren5 Sterren
Het toestel

Een zeer gebruiksvriendelijk toestel, met alle mogelijke waarden zoals spier, vet, bot en vochtgehalte. Een professioneel toestel thuis, echt de moeite waard. Dank zij het bijgeleverde excell-werkblad krijg je een overzichtelijke grafiek adv de gegevens die bewaard worden op de micro-sd kaart. Een toestel voor iedere sporter en voor wie slank wil blijven ;-) Een aanrader.

 • 10 van de 12 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
Weegschaal Tanita BC-601
55
5 Sterren5 Sterren
Tanita BC601

Goede weegschaal en levering binnen 24 uur.

 • 9 van de 16 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
Weegschaal Tanita BC-601
55
5 Sterren5 Sterren
Goed, prima

Prima weegschaal met alle bijbehorende functies om profesioneel met gewicht en gezondheid bezig te zijn.

 • 9 van de 10 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
Weegschaal Tanita BC-601
45
4 Sterren4 Sterren
Tanitaa BC601

Deze weegschaal is een aanrader voor iedereen. Tegenwoordig zijn mensen veel bezig met hun gewicht en er goed uit zien. Een weegschaal brengt hierbij veel stress om een bepaald gewicht te bereiken. De tanita helpt deze stress te verminderen door schematisch ook je vetpercentage te meten, je spiermassa enz. Dit kan men dat op de computer weergeven ter inzage en om resultaten bij te houden. EEN AANRADER VOOR IEDEREEN!

 • 8 van de 8 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
Weegschaal Tanita BC-601
55
5 Sterren5 Sterren
heel goed tamelijk profissioneel

Heel tevreden en correcte weergave. Gecontroleerd met een professionele weegschaal en kwam tot dezelfde resultaten. In het begin is het een beetje studiewerk om alles te begrijpen, maar dat leert men vlug. Misschien zou een boekje erbij met de verklaringen van elk cijfer en wat men moet doen om het ideale gewicht of cijfer van spiermassa enz... te behalen. Dat zou voor vele personen meer inzicht verschaffen dan dode cijfers.

 • 6 van de 7 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
Weegschaal Tanita BC-601
55
5 Sterren5 Sterren
De stand van je toekomst

Met de Tanita BC601 wordt meteen met de neus op de feiten gedrukt. En is het aan jezelf of je je leefpatroon gaat aanpassen om de toekomst beter/gezonder tegemoet te gaan. De tanita BC601 is een zeer duidelijk apparaat.

 • 6 van de 6 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
Weegschaal Tanita BC-601
55
5 Sterren5 Sterren
Moeizaam

Gebruik van weegschaal niet zo eenvoudig. De bijgeleverde software krijg ik niet aan de praat. Dat valt tegen. Na enige proberen is weegschaal wel goed te bedienen.

 • 5 van de 6 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
Weegschaal Tanita BC-601
55
5 Sterren5 Sterren
Tanita BC601

prima weegschaal, eenvoudig te bedienen, snel geleverd. Het aflezen van de symbolen op het display is echter wat lastig omdat deze erg klein zijn.

 • 4 van de 4 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
Weegschaal Tanita BC-601
45
4 Sterren4 Sterren
Prima weegschaal

De eerste weegschaal voor mij die telkens hetzelfde gewicht aangeeft. Of je er nu 2 ot 10 keer op gaat staan. Weegschaal meet alles en geeft veel informatie. Handig is de memory card zodat je je resultaten op je computer bij kan houden.

 • 4 van de 4 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
Weegschaal Tanita BC-601
55
5 Sterren5 Sterren
72 Klantbeoordelingen