terug
Weegschaal Tanita BC 587
Bezorging 2-3 werkdagen
€ 129,00 € 109,00

Weegschaal Tanita BC 587

Aanbieding - 16%
Bezorging 2-3 werkdagenNog 2 exemplaren beschikbaar!
€ 129,00 € 109,00

Gratis bezorging vanaf € 50

Weegschaal Tanita BC 587 Tanita Maximaal gebruikersgewicht van 200 kg, volledige Body analyse, meet gewicht, lichaamsvet, watermassa en metabolisme. Lichaamsanalyse weegschalen 587/TA0513

Eigenschappen Weegschaal Tanita BC 587BC-587: Maximaal gebruikersgewicht 200 kg!

De Tanita BC 587 beschikt over een functie waarmee je uitgebreide informatie over je lichaam kunt analyseren.

Dit model komt inclusief de 'Adults en Childrens healthy body fat ranges' wat het tot de ideale wegschaal maakt voor de hele familie.Eigenschappen

 • Vergelijking met vorige meetgegevens (recall)
 • Orgaanvetwaarde
 • Botmassa
 • Ruststofwisseling
 • Stofwisselingsleeftijd
 • Spiermassa
 • Fysieke conditie
 • 'Atleet' en 'kind' standen
 • Transparante elektroden
 • Weegvermogen 200 kg / 100 g indeling
 • Fraai uitgevoerd weegplateau
 • Weergave vetpercentage 0,1% nauwkeurig
 • Weergave lichaamsvocht 0,1% nauwkeurig
 • 4 geheugentoetsen voor gegevensopslag van 4 personen
 • Functie "alleen wegen"
 • Gaststand
 • Ook voor kinderen vanaf 7 jaar (i.v.m. bepalen vetpercentage)
 • Vergelijking van het gemeten lichaamsvetpercentage met de gemiddelde waarde van een overeenkomstig gezond persoon in dezelfde leeftijdscategorie

N.B.: Dit apparaat niet te gebruiken door personen die een inwendig elektronisch apparaat dragen, zoals bijv. een pacemaker. Deze weegschaal kan de werking van een dergelijk apparaat beïnvloeden.

Dé gids om uw lichaam beter te kennen

Productvergelijking Weegschaal Tanita BC 587

Scroll om meer producten te bekijkenScroll om meer producten te bekijken

Belangrijkste eigenschappen
Prijs€ 129,00€ 109,00
Prijs€ 129,00€ 109,00
Prijs€ 129,95€ 109,00
Prijs€ 199,99€ 209,00
BezorgingBezorging 2-3 werkdagen
BezorgingBezorging 2-3 werkdagen
BezorgingBezorging 3-5 werkdagen
BezorgingBezorging 2-3 werkdagen
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
MerkTanita
MerkTanita
MerkiHealth
MerkTanita
Gewicht3,6 Kg
Gewicht2,5 Kg
Gewicht2,66 Kg
Gewicht3,52 Kg
Garantie3 jaar
Garantie3 jaar
Garantie2 anos
Garantie3 jaar
Belangrijkste eigenschappen
In segmentenNee
In segmentenNee
In segmentenNee
In segmentenJa
Gegevens uit te lezen.Nee
Gegevens uit te lezen.Nee
Gegevens uit te lezen.Ja
Gegevens uit te lezen.Nee
Vet %Ja
Vet %Ja
Vet %Ja
Vet %Ja
Water %Ja
Water %Ja
Water %Ja
Water %Ja
SpiermassaJa
SpiermassaJa
SpiermassaJa
SpiermassaJa
BotmassaJa
BotmassaJa
BotmassaJa
BotmassaJa
BMRJa
BMRJa
BMRNee
BMRJa
Metabolische leeftijdJa
Metabolische leeftijdJa
Metabolische leeftijdNee
Metabolische leeftijdJa
Visceraal vetJa
Visceraal vetJa
Visceraal vetJa
Visceraal vetJa
Elektroden4
Elektroden4
Elektroden4
Elektroden8
AtleetstandJa
AtleetstandJa
AtleetstandNee
AtleetstandJa
BMINee
BMINee
BMIJa
BMIJa
DCINee
DCINee
DCIJa
DCIJa

Bezorgen Weegschaal Tanita BC 587

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • VoorraadNog 2 exemplaren beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • 3 jaar
 • officieel dealer

Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.

Tanita fabriceert weegschalen en body composition analyzers voor zowel de professionele als de consumentenmarkt. Tenzij aangegeven dat het gaat om een product specifiek voor SemiProfessional of Professional gebruik zijn de Tanita producten aangeboden door fitnessdigital geschikt voor consumenten. Dat wat wil zeggen dat de garantie vervalt wanneer de factuur op naam van een bedrijf staat of wanneer het product op professionele wijze gebruikt wordt.Garantie

fitnessdigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

garanderen dat:

 • Het product nieuw is.
 • Het product in de originele verpakking zit.
 • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk.

Het merk

tanita

Gedurende meer dan 70 jaar, heeft Tanita Corporation (Japan), producten van hoge kwaliteit geproduceerd. In de laatste 40 jaar echter, zijn weegschalen en Body Composition Analysers de speer van het bedrijf geworden.

In 1992 produceert Tanita als eerste, weegschalen die ook de lichaams-samenstelling kan meten. Wereldwijd zijn er al meer dan 25 miljoen exemplaren verkocht en daarmee is Tanita wereldmarktleider als producent en ontwikkelaar van Body Composition Analysers.

De specifieke Tanita BIA-methode (Bioelectrical Impedance Analysis) is de meest eenvoudige en snelste van alle huidige meetmethoden en geeft het minste ongemak. Het meet de elektrische weerstand (impedantie) van het lichaam, waardoor vervolgens het lichaamsvetpercentage kan worden berekend. Als de te meten persoon met blote voeten op de voetelektroden van het weegplateau gaat staan, wordt er een niet voelbaar en ongevaarlijk zwakstroomsignaal door het lichaam gestuurd. De Tanita rekent dit direct na de meting razendsnel uit, zodat het na enkele seconden in het display kan worden afgelezen.

De nauwkeurige Body Composition Analysers van Tanita zijn het resultaat van meer dan 15 jaar wetenschappelijk onderzoek naar BIA en lichaamssamenstelling in samenwerking met de meest gerenommeerde onderzoekscentra overal ter wereld.

tanita

Betaalmogelijkheden Weegschaal Tanita BC 587

iDealZonder extra kosten

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder remboursZonder extra kosten

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

CreditcardZonder extra kosten

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPalZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Vraag aan expert over Weegschaal Tanita BC 587

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
3 Vragen 2 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

3 Vragen
Zit er in de handleiding een Russische beschrijving bij? Zo niet kunt u mij dan aangeven soortgelijke weegschalen waar wel een handleiding in het Russisch bij is. Bij voorbaat hartelijke dank.Vraag van Anton van Boesschoten uit VlodropWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

Hallo, In de webpage van Tanita zijn alle handleidingen te downloaden: ook in het Russisch. http://www.tanita.eu/fileadmin/user_upload/Documenten/PDF/BC-587%20Instruction%20Manual.pdf Wineke Beantwoord door FitnessDigital.com

kan de weegschaal gekoppeld worden aan de pc?Vraag van josette uit waalwijkWeet u het antwoord? Geef het hier.0 Antwoorden
Wat is het verschil met de Tanita BC 543? Vraag van Diana de Jong uit ArnhemWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

Het verschil is dat de BC 587 een maximaal gebruikersgewicht van 200 kg heeft tegenover de 150kg van de BC 543.Beantwoord door FitnessDigital.com

3 Vragen

Beoordelingen van klanten over Weegschaal Tanita BC 587

5 Sterren
100 %
(4)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

4 Klantbeoordelingen
Uitstekende, gebruiksvriendelijke weegschaal

Sinds kort ben ik in het bezit van deze Tanita weegschaal. Eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijk, inclusief atleetstand om nauwkeurigere waarden voor de actieve sporter te verkrijgen. De 'gast' stand maakt deze weegschaal daarnaast geschikter voor (semi-)professioneel gebruik. Geeft een (redelijk) nauwkeurige weergave van het vetpercentage, al is het meten met vetcaliper door een gespecialiseerd persoon natuurlijk nauwkeuriger.

 • 7 van de 9 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
Weegschaal Tanita BC 587
55
5 Sterren5 Sterren
goede weegschaal

Goede veelzijdige weegschaal. Ook handig in gebruik.

 • 1 van de 1 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
Weegschaal Tanita BC 587
55
5 Sterren5 Sterren
Helemaal super blij.

Helemaal blij met de onze nieuwe Tanita BC587 weegschaal, vele functies en uitgebreide documentatie voor de interpretatie van de resultaten. Makkelijk te bedienen.

 • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
Weegschaal Tanita BC 587
55
5 Sterren5 Sterren
Top product!

Makkelijk in gebruik! Klanten kunnen we nu nog beter begeleiden/coachen. Erg blij mee! Een echte aanrader! Www.24-sport.nl

 • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
Weegschaal Tanita BC 587
55
5 Sterren5 Sterren
4 Klantbeoordelingen